Önce sanal tur, sonra bayram tatili...

Türkiye’nin ilk ve tek 3 boyutlu firma rehberi 3DLocationEarth.com, Ramazan Bayramı’nı tatil bölgelerinde geçirmek isteyenlere, portföyündeki kıyı otellerini sanal olarak ziyaret etme fırsatı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Önce sanal tur, sonra bayram tatili...

Google Earth tabanlı programı ile binlerce binayı haritadaki gerçek yerlerinde 3 boyutlu modelleriyle sergileyen 3DLocationEarth.com, Ramazan Bayramı’nda tatil planı yapanlara, kalacakları oteli önceden sanal olarak gezme fırsatı sunuyor.

Bayramı fırsat bilip tatile gidecekler, kıyı bölgelerindeki yüzlerce turistik oteli; bulundukları lokasyondan ulaşım olanaklarına, denize olan konumlarından sosyal tesisleri ve eğlence alanlarına, hatta odalarının manzarasına kadar her detayıyla, Google Earth üzerindeki gerçek yerlerinde 3 boyutlu sanal bir tur eşliğinde gezebiliyor. Ayrıca sistem sayesinde, dünyadaki pek çok önemli şehir merkezini de yine internet üzerinden 3 boyutlu görmek mümkün.

Türkiye’nin ve dünyanın 3 boyutlu tek sektörel rehber sitesi olan 3DLocationEarth.com, Ramazan Bayramı’nı tatil fırsatına dönüştürmek isteyenlere, kalacakları otel seçiminde büyük kolaylık sağlıyor. 3DLocationEarth.com sistemine kayıtlı olan yüzlerce turistik otel; ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona, şehir merkezine ya da denize olan konumlarından, yüzme havuzları, eğlence alanları ve odalarının konforuna kadar tüm detaylarıyla Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak gezilebiliyor.

Gitmeyi düşündüğünüz oteli, bilgisayar ekranınızdan yerinde görün...

Ramazan Bayramı tatilini ailesi ve sevdikleriyle birlikte turistik bir otelde geçirmeyi planlayanlar 3DLocationEarth.com’a girerek, sanal bir tur eşliğinde turistik tesisleri tüm detaylarıyla inceleyebiliyor. Ardından, bütçesine uygun oteller arasından seçim yaparak, seçtiği otelin hem gerçek fotoğraflarını hem de 3 boyutlu iç ve dış görüntüsünü tüm detaylarıyla inceleyebiliyor.

Ayrıca uygulamadaki “Yürüyüş Modu” sayesinde otel içinde yürür gibi dolaşabiliyor. Beğendiği odanın manzarasını izleyip, tatilini geçireceği oteldeki rezervasyonunu anında yaptırabiliyor. Böylece, tatil öncesinde kalacağı otelin odaları, sunduğu imkanlar, bulunduğu bölge ve denize olan konumu gibi kritik konularda, herhangi bir kötü sürpizle karşılaşmamış oluyor.

Ramazan Bayramı öncesinde 3 boyutlu sanal bir otel turuna çıkmak için www.3DLocationEarth.com adresini ziyaret edebilir ve  (0216) 349 84 25 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

3DLocationEarth.com Hakkında: Türkiye’nin tek 3 boyutlu sektörel rehberi 3DLocationEarth.com, 2008 yılı Eylül ayında yayına girdi. Gayrimenkulden turizme, perakendeden inşaata kadar ürün ve hizmet sunulan tüm sektörleri, 3 boyutlu dünyada bir araya getirmeyi amaçlayan sitenin yöneticiliğini Aybars Görpe yapıyor. Hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar, 3DLocationEarth.com’a ücretsiz üye olarak, sitede yer alan kategoriler arasında 3 boyutlu arama yapabiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.