Olympus Teleferik, Travel Turkey Fuarı’na katılıyor

Antalya’da alternatif turizmin en önemli noktalarından birisi olan Olmypos Teleferik, Türkiye'nin en önemli profesyonel turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen ve her yıl katılımcı sayısını arttıran ''Travel Turkey İzmir 2012 '' fuarına katılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Olympus Teleferik, Travel Turkey Fuarı’na katılıyor
Halil ÖNCÜ-KEMER

Travel Turkey İzmir 2012 fuarı, 06 - 09 Aralık 2012 İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilecek. Fuar başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, geçtiğimiz yıl 638 katılımcı ve 34 ülkeden 20.568 ziyaretçiyi bir araya getirmiş ve yakalamış olduğu başarı grafiği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu yıl fuarın Partner Ülkesini Karadağ, Partner ilini ise Kastamonu oluşturacak.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada, fuar tanıtımları kapsamında Travel Turkey İzmir 2012’ye katılacaklarını ifade ederek, “ Bu yıl İzmir’de düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir 2012 Fuarına 25 m2.lik bir stant ile katılıyoruz. Burada hem İşletmemiz Olympos Teleferik’i hem de bölgemizi en iyi şekilde tanıtacağız” dedi. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.