Oligark İstanbul hizmete girdi

İstanbul gece hayatı yepyeni bir mekana kavuşuyor. Kuruçeşme sahilde 5 bin metre karelik alanda 3000 kişi kapasiteli mekanda 5 farklı restoran ve 2 bar bulunuyor.

24/06/2019 10:28
Oligark İstanbul hizmete girdi

Ali Ocakbaşı, Ringa Balık, Oligark Wine & Dine, Pepe’s Italian ve Yada Sushi’nin bulunduğu mekanda ağız tadınıza uygun restoranı seçerek denize karşı keyifli zaman geçirebilirsiniz. Denize sıfır konumdaki beach bar akşam üzeri aperatif almak için vazgeçilmez bir nokta... Oligark Istanbul yaz- kış ve gece- gündüz hizmet vererek farklı bir deneyim sunmaya hazır.

İstanbul’un en önemli buluşma noktası olamaya hazırlanan Oligark İstanbul denize sıfır konumu ile eşsiz bir manzara ve şık bir dekorasyona sahip. Anıl Toroslu ve Burak Akkök’ün işletmesini yaptığı mekanın müzikleri deneyimli dj Ozan Bahtiyar’a emanet. Oligark İstanbul manzarası kadar farklı mutfak alternatifleri ile de ön plana çıkıyor. İstanbul’un popüler restoranlarını bünyesinde bulunduran Desert Grup yeni markası Ringa Balık ile Oligark’da konuklarına meze ve balık çeşitleri sunarken Londra ve Hollanda’da şubeleri bulunan Ali Ocakbaşı İstanbul’daki üçüncü şubesi ile lezzetli et çeşitlerini Oligark’da sunuyor.

Japon mutfağının önemli isimlerinden Yada Sushi de Uzakdoğu’nun muhteşem tatları ile mekandaki yerini alıyor. Dünya Lezzetlerini tercih edenler ise Usta şef Umut Karakuş’un imzası ile Oligark Wine & Dine’ı tercih edebilir. Yakın zamanda hizmete girecek olan Pepe’s Italian için de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Oligark İstanbul gece hayatını hareketlendirirken gündüzleri de boş bırakmıyor. Mekan içerisindeki restoranlar öğlen saatlerinde de servis vermeye devam ediyor. Aksam üzeri beach bar keyifli müzik dinleyerek aperatif almak isteyenler için de çok uygun. Hafta sonları planlanan Pazar konserleri, sohbet buluşmaları ve sürpriz etkinlikleri ile Oligark İstanbul misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.