Öger kış programına Türkiye'den 20 yeni otel ekledi

2019/2020 kış sezonu programını açıklayan Öger Tours, Türkiye'den 20 yeni oteli programına dahil etti.

22/06/2019 15:16
Öger kış programına Türkiye'den 20 yeni otel ekledi

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, 2019 yılı Türkiye paketlerinin yüzde 75’inin şimdiden satıldığını ve son dakika satışlarıyla paketin tamamını tüketmeyi hedeflediklerini açıkladı. Türkiye turizminde 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Öger Tours, 50'nci yıl kutlamaları kapsamında, Almanya’dan basın mensuplarını ve başarı grafiği yüksek seyahat acentelerini, Side’de ağırlıyor.

2019/2020 kış sezonu programını açıklayan Öger Tours, Türkiye'den 20 yeni oteli programına dahil etti. Bu kapsamda 4 günlük gezi kapsamında Antalya ve çevresinde görmeye değer yerleri konuklarına gezdirecek olan Öger Tours yetkilileri, kış sezonu kataloğunu da düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttılar.

Nebahat Uzun imzalı habere göre, toplantıda Öger Tours Müdürü Songül Göktaş Rosati, Thomas Cook Genel Müdürü Stefanie Berk, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Müdürü Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Müdürü Erkan Yağcı, Öger Tours Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Altan Tarakçı ve Öger Tours Basın Sorumlusu Kathrin Rüter-Pantzke hazır bulundu.

Kendi doğal tarımını ve organik ürünlerini sunan otellerle çalışıyoruz

Orenda Paloma Hotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Göktaş Rosati, “Öger Tours olarak, seyahat edenlerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, ileriye bakarak fakat geride bıraktığımız zamanı da göz önüne alarak büyümeye devam ediyoruz.

Almanya’da, Türkiye’deki kültür zenginliğini ve çeşitliliğini bizim gibi başka hiçbir operatör sunmamıştır. Bugün özgün seyahat ve çeşitlilik yönünde bizim gibi paketler sunanlar revaçta. Zira önemli olan güvenliğin yanısıra hedef kitlelerinin arzu ve isteklerine dayalı otel konseptleri, sıra dışı aktivitelere, bilinmedik bölgeler ve yöreler, buraların kültürel farklılıklarını gözününde bulundurarak kendi doğal tarımını ve organik ürünlerini sunan otellerle çalışıyoruz" dedi.

Sürdürülebilirlik konusu bizim için çok önemli

Sürdürülebilirlik konusunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Songül Göktaş Rosati, bu konuda Futuoris e.V ile başlattıkları ortak projeye dikkat çekti. Göktaş Rosati, “Başlattığımız ortak proje kapsamında plastik şişe ve ürün kullanımını en aza indiriyoruz. Bu bağlamda durum tespitinin ardından alternatifler üreterek plastik kullanımını azaltmayı, çalışanlara ve müşterilere entegre etmeyi düşünüyoruz.

Müşterilerimiz bu konuya oldukça sıcak bakıyorlar” diye konuştu. İstanbul’un yerli halkın gözüyle görmek isteyenlere yönelik yeni bir program oluşturduklarını söyleyen Göktaş Rosati, İstanbul magalog programı hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Misafirlerimiz sadece güneşte yatmak değil, ülkeyi tanımak da istiyorlar

Seyahat programlarını müşterilerine yönelik yaptıkları anketler doğrultusunda hazırladıklarını ifade eden Thomas Cook Müdürü Stefanie Berk, misafirler için hava ve fiyatın önemli olduğu kadar sıradışı aktiviteler ve aktif seyahat ve yerli kültürü tanımanın da önemli olduğunu ifade etti.

Berk, “Misafirlerimiz sadece güneşte yatmak istemiyor. Ülkeyi tanımak istiyorlar. Aynı zamanda sağlıklı yöresel lezzetleri de tatmak istiyorlar. Yaptığımız anketler, yemek kalitesinin 5 yıla oranla çok yükseldiğini gösteriyor. Bu da sevindirci bir gelişme” dedi.

Türkiye ve Doğu'ya yönelik kış programı hakkında bilgi veren Tarakçı, yeni otel ve programlar hakkında bilgi verip soruları cevaplandırdı. Tarakçı “Erken rezervasyonlarda yüzde 40’a varan indirimler olduğuna dikkat çekti.

Öger Tours, otel sayısını 96’ya çıkardı

Thomas Cook bünyesindeki Türkiye spesiyalisti tur operatörü Öger Tours, 2019/2020 kış sezonu programına, Türkiye’den 20 yeni otel ekleyen Öger Tours, otel sayısını 96’ya çıkardı.

Kış sezonunda Türkiye’deki otel sayısını arttıran Öger Tours’un programında Cook’s Club Alanya, Mardan Palace Antalya, Legends Kingdom Antalya’nın yanı sıra Ege’de Plaoma Pasha Resort ve Pine Bay Holiday gibi yeni oteller bulunuyor.

Orient programına 25 yeni otel ekledi

Türkiye kataloğunun yanı sıra Orient kataloğunu da genişleten Öger Tours, kış sezonunda Mısır, Tunus, Fas ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ndeki otel sayısını da arttırdı. Bu bölgeye yönelik kış programına da 25 yeni otel ekleyen Öger Tours’un Orient kataloğunda toplam 142 otel yer alıyor.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.