Oflaz Turizm, İskandinav pazarına dikkat çekti

Oflaz Turizm sahibi Ozan Güven yaptığı açıklamasında, İskandinav pazarına dikkat çekerek, Kemer bölgesinin en önemli pazarlarından bir tanesinin İskandinav pazarı olduğuna dikkat çekti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Oflaz Turizm, İskandinav pazarına dikkat çekti
Halil ÖNCÜ-KEMER

Kemer’de bulunan ve son dönem yaptığı çıkış ile tüm dikkatleri üzerine çeken Oflaz Turizm’in yaz operasyonları konusunda bilgi aldık. Oflaz Turizm sahibi Ozan Güven yaptığı açıklamasında, İskandinav pazarına dikkat çekerek, Kemer bölgesinin en önemli pazarlarından bir tanesinin İskandinav pazarı olduğuna dikkat çekti.
Ozan Güven yaptığı açıklamasında, “ Elimizde çok ciddi bir İskandinav pazarımız var. Oflaz turizm olarak 2003 yılından bu yana bu potansiyeli her geçen yıl arttırarak devam ettiriyoruz. İskandinav pazarımızda % 70 Norveç, %30 da; Haziran 15 sonu ile Temmuz 15 sonuna kadar olan bölümde de Danimarkalılar var. Kemer bölgesinde evi olan çok sayıda İskandinav misafirimiz var. Kemer bölgesine Beldibi’nden Tekirova’ya kadar uzanan bölgede haftalık olarak ortalama beş ile sekiz bin kişi arasında İskandinav giriş çıkış yapıyor. Bu rakam sadece Kemer’de evi olanları kapsıyor. Ayrıca buna otel rezervasyonlarını da dahi edersek bu sayı 10 bini buluyor” diye konuştu.

İskandinavlara “Asistan Servis” hizmeti
İskandinav turistlere Asistan Servi hizmeti sunduklarını da belirten Oflaz Turizm sahibi Ozan Güven “Kemer’e gelen İskandinav konuklarımıza asistan servis dediğimiz A’dan Z’ye her türlü işlemlerini yapıyoruz. Konuklarımızı havalimanında karşılıyoruz. Tatil bitimlerine yine transferlerini sağlıyoruz. Araçlarını kiralıyoruz. Yine Kemer’de evleri var ise evlerinin temizlik işlemlerine kadar biz bakıyoruz. Evleri olmayan İskandinav misafirlerimize istedikleri evleri kiralıyoruz. Elimizde mevcut kiralamış olduğumuz haftalık , iki haftalık,üç haftalık ve ve aylık olmak üzere misafirlerimizin isteğine göre villalar kiralıyoruz. Bunun dışında isterlerse otel rezervasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda uçak biletlerini alıyoruz. İskandinav turistler Kemer’de kendi ülkelerinde oldukları kadar rahat ve mutlulular” dedi.

“Kemer’e bir hafta gelen turiste tatil yetmiyor”
Kemer’in dünya da çok öneli bir turizm destinasyonu olduğunu ve Kemer’in bu nedenle tercih edildiğini belirten Güven, “ Kemer’i herkes tercih ediyor. Kemer çok güzel bir destinasyon. Sağ tarafında deniz, karşında dağlar, arka tarafında orman. Bundan daha güzel bir destinasyon olabilir mi? Kemer’in çevresinde her yer tarihi alanlar ile dolu. Bunlar arasında en ilgi çeken alanlar Phaselis, Olimpos,Çıralı, Perge, Aspendos… Açıkçası Kemer’e gelen turiste bir hafta tatil yetmiyor. Bu nedenle onlara sayısız tur organizasyonları düzenliyoruz. Bunlar arasında Rafting, Jeep turları, konser organizasyonları, Efes, Pamukkale, Demre,Myra, Aquland, dalış turu, yat turu en ilgi çeken turlar arasında.  Bu ekstra turları yapmak için gelen turistin imkanları da var. Kaliteli hizmet verirsek, kaliteli misafire ulaşırız. Biz misafirlerimizden son derece memnunuz, onlarda bizlerden çok memnunlar” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.