Odeon Tours İç Pazar ekibinin Kıbrıs çıkarması...
Odeon Tours İç Pazar, Kıbrıs’ta Kaya Artemis Otel’de düzenlediği 3 günlük kampta acenteleriyle yeni sezon öncesi buluşurken, etkinlikte düzenlenen gala gecesinde 2012 yılının en başarılı acentelerini de ödüllendirdi.

2-4 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen buluşma süresince 2012 yılı sonuçları değerlendirildi ve 2013 stratejisi ele alındı. Odeon Tours İç Pazar 2012 yılında elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan satış acentelerini Kıbrıs’ta gerçekleştirdiği organizasyonda ödüllendirdi.
2012 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı gündüz bölümündeki toplantıda, Odeon Tours'un satış hedefleri, ürün ve hizmet yapısı, misafir memnuniyeti anket sonuçları paylaşıldı, misafir memnuniyetinin gelecek yıl daha da artması için planlanan çalışmalar ele alındı.
Düzenlenen gala gecesinde, ödül ve plaketlerini ODEON Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu'nun elinden alan acente sahipleri, keyifli bir geceyle yoğun geçen yılın stresini attılar.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: