ODEON Tours’dan Sevgililer Günü’ne özel kampanya...

ODEON Tours, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü baş başa, romantik bir ortamda geçirmek isteyen çiftler için Yalova, Sapanca, Kuşadası ve Kıbrıs’ta pek çok kampanyalı otel alternatifi sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ODEON Tours’dan Sevgililer Günü’ne özel kampanya...

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nün Cuma gününe gelmesi nedeniyle şimdiden birçok eş ve sevgili, Cumartesi ve Pazar gününü kapsayan, baş başa geçirebilecekleri romantik bir tatil için otel alternatiflerini araştırıyor. ODEON Tours Sevgililer Günü’nü birbirine adamak isteyenlere sadece Sevgililer Günü’ne özel paket fiyatlarla Yalova, Sapanca, Kuşadası ve Kıbrıs’ta pek çok otel alternatifi sunuyor.

ODEON Tours’un sunduğu Sevgililer Günü’ne özel kampanyalı otel alternatifleriyle ilgili bilgi veren ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, ‘‘Sevgililer Günü için önerdiğimiz otellerde misafirlerimiz için sanatçılı gala yemekleri, yaz döneminde tam 5 gecelik her şey dahil hediye tatil çekilişi gibi keyifli etkinlikler olacak. Sevgililer Günü kampanyamız kapsamında termal özelliği nedeniyle kışın da açık olan bazı yaz otellerinde 2 kişi kal 1 kişi öde fırsatı da sunuyoruz. Çiftlerin sadece Sevgililer Günü’ne özel uyguladığımız cazip fiyatlardan yararlanma fırsatını kaçırmamalarını öneriyoruz’’ dedi.
 
Kıbrıs otelleri sevgililer gününe özel sanatçılı gala yemekleriyle öne çıkıyor
 
ODEON Tours Sevgililer Günü’nü Kıbrıs’ta geçirmek isteyen çiftler için sanatçılı, gala yemekli otel alternatifleri  sunuyor. Mustafa Ceceli, Volkan Konak, Emre Altuğ, Haktan’ın sahne aldığı gala yemeklerinde sevgililer romantik şarkılar eşliğinde keyifli bir gece geçirme fırsatı buluyor.
 
Hala çok uygun fiyatlarla rezervasyon yapabilme şansı devam ediyor
 
ODEON Tours’un 25 Kasım 2013’ten itibaren tatil severlere sağladığı yüzde 50’ye varan erken rezervasyon indirimleri kampanyanın ikinci döneminde yüzde 45’e varan indirimlerle devam ediyor.
 
ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil

 

Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel rezervasyonları ile Türk Hava Yolları uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.