Odeon Tour, acentalarını Ödüllendirdi

OTI Holding’in markalarından Odeon Tours İç Pazar, küresel ekonomik krize rağmen 2009 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 85 büyüyerek 55 bin kişiyi tatile götürdü. Şirket, 2009 yılında elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan satış acentalarını Cornelia Diamond Belek’te düzenlediği törenle ödüllendirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon Tour, acentalarını Ödüllendirdi
 

Kasım ayı içinde gerçekleştirilen ve 22 ilden 45 acentanın sahipleri ile genel müdürlerinin hazır bulunduğu organizasyonda, 2009 yılının genel değerlendirmesi de yapıldı. Toplantının ardından gerçekleştirilen Gala gecesinde Odeon Tours’un hizmet verdiği misafirler tarafından doldurulan anketlerin değerlendirilmesi sonuncunda; misafir memnuniyeti en yüksek olan üç satış acentası ile bir önceki yıla göre en yüksek satış artışı gerçekleştiren üç satış acentasına ödülleri takdim edildi.

Gala gecesinde bir konuşma yapan OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Rusya Genel Müdürü Coşkun Yurt, Odeon Tours İç Pazar’ın OTI Holding toplamı içinde yüzde 5 paya sahip olduğunun altını çizerek önümüzdeki 2-3 yıl içinde pazarda lider firmalardan biri olacağına inandığını ve bu yönde OTI Holding tarafından her türlü desteğin sağlanmakta olduğunu belirtti.

Odeon Tours İç Pazar Yöneticisi Akın Aksu ise ev sahipliği ve işbirliği için Cornelia Diamond Genel Müdürü Sayın Zafer Alkaya’ya teşekkür plaketi takdim etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.