O otelin sahibi Marmaris Belediye Başkanlığı'na aday

Grand Yazıcı Turban Otel’in sahibi Bursalı işadamı Serkan Yazıcı, AK Parti’den Marmaris belediye başkan adayı oldu.

22/01/2019 08:41
O otelin sahibi Marmaris Belediye Başkanlığı'na aday

Serkan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunduğu Grand Yazıcı Turban Otel’in de sahibi.

Daha önce aklında siyasetin hiç olmadığını belirten Serkan Yazıcı, “Teklif Cumhurbaşkanımızdan geldi. 15 Temmuz gecesi sadece film sahnelerinde göreceğimiz şeyler yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve vatanıma bir borcum olduğunu düşünüyorum” dedi.

Marmaris'le ilgili pek çok projem var

Ceyhun Kuburlu imzalı habere göre, 35 yıldır ailesi ile birlikte Marmaris’te yaşadığını söyleyen Serkan Yazıcı, “Marmaris ile ilgili bir çok projemiz var. Sosyal hayattan altyapı projelerine kadar hayata geçirilmesi gereken önemli çalışmalar var.

Turizmi 10 aya yaymak istiyoruz. Sağlık ve spor turizmi gibi alternatif alanlar yaratacağız. Nitelikli turist çekmemiz gerekiyor. Bunu yaparken de gençlerimizle köylülerimizle ve emeklilerimizle yapmamız gerekiyor. Dünya turizminde köyler trend. Köylerimizi geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Adaylık nedeniyle TOSFED Başkanlığı'ndan ayrıldı

Serkan Yazıcı’nın ayrıca, 4 Türkiye Ralli Şampiyonluğu bulunuyor. 2015 yılında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanlığı’nı yürüten Yazıcı, adaylık nedeniyle bu görevinden ayrıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.