Nuri Özaltın’a 'Büyük Onur'...

ITB Berlin’de Tourexpi tarafından dağıtılacak olan Tourism Destination Management Awards’da “En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Ödülü”ne Gloria Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nuri Özaltın’a 'Büyük Onur'...
Gloria Hotels & Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Avrupa’nın önde gelen turizm seyahat acentaları çalışanları bilgi ve satış desteği portalı Tourexpi.com’un Tourism Destination Management Awards ödüllerinde “En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Ödülü” seçildi.

Türkiye’nin ITB Berlin fuarında ‘Kardeş Ülke’ olması vesilesiyle bu yıl başlatılan Tourexpi Tourism Destination Management Awards ödülleri için, Türkiye'ye turist gönderen 41 ülkedeki seyahat acentelerinin satış elemanları oy kullandı.

Türkiye’nin en büyük golf yatırımlarını hayata geçiren ve sektöre birçok üst düzey yönetici kazandıran Nuri Özaltın’ın Nuri Özaltın’ın ödüle, binlerce çalışanına verdiği şirket içi eğitim, Antalya’ya Thalasso terapi hizmetleri yatırımları, Belek ve Türkiye lehine bütün dünyada gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri, seyahat acenteleri çalışanlarına gösterdiği destek ve Antalya’ya sağladığı binlerce müdavim turist için layık görüldüğü belirtildi.

Toplam 21.452 oy kullanılan yarışmada “En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Ödülü”nü kazanan Nuri Özaltın’a ödülü, Türkiye’nin partner ülke olduğu ITB 2010 Berlin’de takdim edecek.(shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.