Nirvana Cosmopolitan’da “Turizmciler Kupası” heyecanı

Antalya’nın gözede otellerinden Nirvana Cosmopolitan, “Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası” basketbol turnuvasına ev sahipliği yapacak.

23/10/2021 21:23
Nirvana Cosmopolitan’da “Turizmciler Kupası” heyecanı

Antalya’nın gözede otellerinden Nirvana Cosmopolitan, “Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası” basketbol turnuvasına ev sahipliği yapacak. Seçkin markaların basketbol takımları, 5 gün boyunca Nirvana Cosmopolitan’da heyecan ve dostluk havası estirecek.

Nirvana Cosmopolitan Hotel’de yer alan Cosmos Sports Center tesislerinde 25-29 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya turizmine katkı sağlayan birbirinden değerli 14 kurumun katılacağı “Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası” basketbol turnuvası düzenlenecek.

Veteran basketbol hakemlerinin yöneteceği turnuvada turizme her seviyede emek veren basketbol oyuncuları yer alacak. Son derece heyecanlı ancak bir o kadar da dostluk havasında geçecek olan turnuvayı Nirvana Hotels ve Cosmos Sports Center instagram ve youtube hesaplarından takip edilebilecek.

* Maç Takvimi: 25-29 Ekim 2021

* 25-26-27 Ekim Grup Maçları: 28 Ekim Yarı Final ve 5-8.lik karşılaşmaları 29 Ekim Final ve diğer derece maçları sonrası Kupa Töreni (Excel Bar)

* Yaş Grubu: 12 kişilik takımlarda 23 – 29 yaş arası en fazla dört oyuncusu yer alabilir. Geri kalan sporcuların otuz yaş ve üzeri olması gerekmektedir,

* Oyuncular: Karşılaşmalarda kurumsal takımlarda mücadele edecek her sporcu ilgili kurumda resmi çalışan olmak zorundadır.

* Maç Süreleri: Maçlar 10’ar dakikalık 4 çeyrek üzerinden toplam 40 dakika oynanır. İlk 3 çeyrek son dakika, son çeyrek ise son 2 dakikasına kadar süre durdurulmaz. Maç öncesi ısınma 10 dakika, devre arası 5 dakikadır.

Gruplar

A Grubu: TUI Russıa & CIS - Nirvana Hotels - Kristal Endüstriyel - Fraport TAV

B Grubu: Anex & Azur - Sunexpress - Kilit Grup

C Grubu: Odeon Tour - Corendon Airlines - Kilit Global - Medical Park

D Grubu: Intourist - Maxx Royal - Coca Cola

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.