NG Hotels'ten 8 otel hedefi...

Turizm sektöründe yatırımlar yapan NG Hotels & Resorts, 2015’e kadar yeni markasıyla 8 otele ulaşmayı hedefliyor. Grup, mart ayında Türkiye’nin en büyük termal oteli olan Güral Afyon Wellness & Convention’ı açmayı planlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
NG Hotels'ten 8 otel hedefi...

Toplam 1.050 kişi konaklama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük termal otelini Afyon’da inşaa ettiklerini belirten NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Türk turizminin sadece birkaç ay ömürlü yaz turizminden çok daha büyük bir potansiyel taşıdığına inanarak 365 gün boyunca devam eden farklı turizm alanlarında yatırım yaptıklarını söyledi.

Gür, "Wellness ve toplantı turizmleri bizim için önemli alanlar, örneğin deniz turizmi amaçlı ülkemize gelen bir turistin yaklaşık 700 ABD Doları, wellness turizmi için gelen turistin ise yaklaşık 1.500 ABD Doları harcama yaptığı da dikkate alındığında bu yöndeki yatırımlarımızın ülke ekonomisine katkısı kolaylıkla anlaşılacaktır. Türk ekonomisine yeni bir kaynak yaratacak olan wellness sektörünün büyümesinde öncülük etmeye ve ihtiyaç duyulan kaliteli toplantı ve kongre otel yatırımları yapmaya devam edeceğiz.

Afyon’un ardından Samsun’da ve daha sonra İstanbul’da devam edecek olan yatırımlarımızla 2015’e dek toplam 8 otele ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.  NG Hotels & Resorts Turizm Koordinatörü Kamil Berk de geçtiğimiz yılı ortalama yüzde 70 doluluk oranıyla kapattıklarını ve bugüne dek 1 milyon misafiri ağırladıklarını söyledi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.