NG Afyon'da Aslı Hünel'den müzik ziyafeti

NG Afyon Wellness & Convention’ın Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde düzenlediği konserde hayranlarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı Aslı Hünel, iki saat boyunca tatilcilere güzel sesi, yorumu ve danslarıyla keyifli anlar yaşattı.

31/12/2019 23:40
NG Afyon'da Aslı Hünel'den müzik ziyafeti

Türk sanat müziği eserleri ile başladığı programına pop ve Balkan ezgilerini de katarak devam eden Hünel’in şarkılarına, NG Afyon’un balo salonunu dolduran 1000’e yakın kişi eşlik etti Ünlü sanatçı Aslı Hünel, NG Afyon Wellness & Convention’ın Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde düzenlediği konserde hayranlarıyla bir araya geldi. 29 Temmuz Salı gecesi düzenlenen konserde Hünel, NG Afyon Wellness & Convention’da kalan tatilcilere iki saat boyunca güzel sesi, yorumu ve danslarıyla keyifli anlar yaşattı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 1000 kişiye verdiği konserle büyük beğeni toplayan Hünel, Türk sanat müziği eserleri ile başladığı programına ilerleyen dakikalarda pop ve Balkan ezgilerini de katarak hareketli şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Gecede NG Afyon’un balo salonunu dolduran tatilciler, Aslı Hünel’in söylediği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti. Gecenin sonunda hayranlarını kırmayan sanatçı, misafirlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.