Neredennereye.com, otobüs biletini ucuza satıyor

Neredennereye.com, otobüs yolculuğu yapacaklara önemli kolaylıklar ve indirimler sağlayan online bilet sistemini www.neredennereye.com/otobus-bileti/ adresinde yayına aldı. Türkiye'nin hemen hemen her bölgesine bilet alma imkanı sağlayan sistem yeni firmaların katılımıyla genişleyecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Neredennereye.com, otobüs biletini ucuza satıyor

Üye olmadan da online otobüs bileti alınabildiği gibi, ücretsiz olarak olunan üyelikle de üyelik indirimi gibi çeşitli avantajlar sağlanıyor.

Yolcular, günün diledikleri zamanında, yolculuk yapacakları hattaki sefer saatlerini sorgulayıp, otobüsteki istedikleri yeri seçip, seçtikleri koltukları site aracılığıyla online olarak kredi kartıyla ödeyebilecekler. Yüksek güvenlik altında satın aldıkları online otobüs biletlerini, otobüse binmeden önce otobüs firmasının herhangi bir şubesinden ekstra bir ödeme olmadan bilete çevirebilecekler.

Türkiye Ulaşım ve Turizm Rehberi "www.NeredenNereye.com" Mart 1999 yılından bu yana aralıksız olarak 5 dilde yayın yapıyor. Siteyi ziyaret eden aylık yaklaşık 1 milyon tekil ziyaretçi, 4 milyonun üzerinde sayfa görüntülüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.