Nasuh Mahruki’nin fotoğrafları, The Marmara Pera’da...

Profesyonel sporcu, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki’nin dünyanın dört bir yanında çektiği fotoğrafları, The Marmara Pera Sanat Galerisi’nde sergileniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nasuh Mahruki’nin fotoğrafları, The Marmara Pera’da...

Kültür ve sanatın merkezi Pera’da konumlanan, misafirlerine eski Pera’yı yaşatan The Marmara Pera, Nasuh Mahruki’nin fotoğraflarına ev sahipliği yapıyor. The Marmara Pera’da Cep Sanat Galerisi işbirliğiyle,  23 Aralık 2010’da açılan Nasuh Mahruki’nin “Yeryüzü Güncesi” adlı fotoğraf sergisi 23 Ocak 2011’e kadar sürecek.

 

Kar Leoparı'nın objektifine takılanlar...

 

Everest Dağı’na tırmanan ilk Türk olan ve Asya’nın en önemli beş dağ tırmanışını tamamlayarak Rusya Dağcılık Federasyonu tarafından Kar Leoparı unvanıyla onurlandırılan Nasuh Mahruki, sergisinde dünyanın çeşitli yerlerinde yakaladığı doğal güzellikleri sunuyor. 

 

Türkiye başta olmak üzere İran, Pakistan, Hindistan, Nepal, Sıkkım, Tibet, Bhutan ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde motosiklet seyahatleri de yapan, profesyonel sporcu, yazar ve fotoğrafçı Mahruki, seyahatleri sırasında yakaladığı unutulmaz anları fotoğraf severlerle paylaşıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.