Nashira'da görkemli Cumhuriyet Bayramı kutlaması...

Manavgat Titreyengöl'de bulunan Nashira Otel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'nı otelde düzenlenen bir etkinlikle kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nashira'da görkemli Cumhuriyet Bayramı kutlaması...

Halil ÖNCÜ - MANAVGAT

Kutlama programına EHA Gorup ve Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal, Nashira Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi ile departman müdürleri ve çalışanlar katıldı. Etkinliğe ayrıca turistler de katılırken, ellerinde Türk bayrakları ile 10. Yıl marşına eşlik ettiler.

EHA Gorup ve Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Cumhuriyet’in 89’ncu yılının kutlandığını ifade ederek, “Bugünü kutlarken, o yılları da anımsamalıyız. Ülkemizi işgal eden emperyalizmin paralı askerlerini ve yerli işbirlikçilerini, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun yürekli insanlarıyla yenerek Kurtuluş Savaşı’nı kazandık. 1920’de TBMM kurularak saltanat ortadan kaldırıldı. 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilerek ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi getirildi” şeklinde konuştu.

Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal da bir konuşma yaparak, Türk Milletine Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nda düşman ve hainlere karşı vatanı kurtarmak için mücadele edenleri rahmet ve minnetle andıklarını söyleyerek Cumhuriyet Bayramını kutladıklarını söyledi.

Öte yandan etkinlik sonrası bir sürpriz daha yaşandı. Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal ve Erkan Öcal’ın evlilik yıldönümleri de Nashira Hotel personeli ile brlikte bir pasta kesilerek kutlandı. Evlilik yıl dönümü pastası, Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal ve Erkan Öcal tarafından birlikte kesildi. Genç çift bir birlerine pasta ikram etti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.