Travel Shop Turkey'den 25 firmayla Hindistan çıkarması

TravelShop Turkey Firması, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte Hindistan’da gerçekleştireceği Destination Turkey B2B Workshop etkinliği programı ve katılım yapacak firmaların listesi açıklandı.

20/09/2018 14:33
Travel Shop Turkey'den 25 firmayla Hindistan çıkarması

Bugüne kadar hem yurtiçi hem de yurtdışında başarılı bir şekilde B2B Workshop faaliyetlerinde bulunan ve EMITT Turizm Fuarının Hosted Buyer yabancı alım heyetini getiren TravelShop Turkey firması 08 Ekim 2018 ila 14 Ekim 2018 tarihleri arasında Hindistan’ın 6 ayrı şehrinde B2B Workshop etkinliği yapacağını açıkladı.

TravelShop Turkey ve WorkShop Travelshop direktörü Murtaza Kalender yapmış olduğu açıklamada Hindistan’daki birçok sivil toplum kuruluşunun kendilerine büyük destek verdiğini, bunların başında TAAI, SIGTAO, OTAO, TAAFI gibi birçok köklü, Turizm odaklı sivil toplum kuruluşunun tüm üyelerine davetiye gönderildiğini ve kendilerinin etkinliği desteklediklerini belirtti.

Murtaza Kalender yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar aralarında Incentive, M.I.C.E, Golf, Wedding, Kültür Turları organize eden Tur Operatörlerinin de bulunduğu 1750 acente B2B Workshop sistemimize kayıt yaptırmıştır.

Bu rakamın gerçekten büyük bir rakam olduğunu ve her geçen gün yeni kayıtlar aldıklarını belirten Kalender, tüm acente listesini katılım yapan acentelerin sistem üzerinden görebildiğini, randevu alıp yazışma yapabildiğini, filtreleme fonksiyonuyla dilediği firmayı seçerek görüşmek istediği hedef firmaya ulaşabildiğini” belirtti.

Etkinliğe Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Hava Yolları da desteklerini esirgememiştir. Bu sebeple kendilerine de teşekkürü bir borç biliriz diye ekledi.

Türkiye’den bu etkinliğe katılacak 25 firma listesi

TravelShop Turkey & Murtis Tours

Radisson Blue

Bricks Hotel

Turk Hava Yolları

Pullman Hotel

Gamirasu Cave Hotel

TURSAB

Grand Hyatt

The Marmara Taksim Hotel

Sub Tour Antalya

Hyatt Regency

The Elysium Istanbul

Travelux Cappadocia

Gloria Golf Antalya

Elite World Hotels

Co & Co Turizm Antalya

Ramada Golden

Double Tree Topkapı

Apasas Travel

Avantgarde Collection Hotels

Spice Hotel Antalya

Akmina Travel

Paloma Hotel Antalya

Magic Line Film Production

2020’deki hedefimiz 1 milyon Hintli turisti Türkiye’ye getirmek

Yılda 28 milyon turisti yurtdışına gönderen Hindistan’dan ülkemize, 2020 yılına değin 1 milyon Hintli turisti çekmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda; son 8 yıldır, her yıl, düzenli bir şekilde Hindistan’ın değişik şehirlerinde B2B Workshop organizasyonları yapıyoruz. En son katılmış olduğumuz Hindistan’daki Workshop etkinliğimizde, sivil toplum kuruluşları dâhil olmak üzere, 20’ye yakın firmayla hem Türkiye sunumu hem de bireysel firma tanıtımlarını gerçekleştirdik.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.