Murtaza Kalender: Her şeye rağmen turizme inanıyoruz

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender dünyanın en önemli acentacı ve Tur Opratörleri ile telekonferans araclığı ile gündemi değerlendirdi.

09/04/2020 13:36
Murtaza Kalender: Her şeye rağmen turizme inanıyoruz

Halil Öncü - Dünyada ilk defa gerçekleşen buluşmayı değerlendiren Murtaza Kalender, “ Koronavirüs ile dünyada hareket dururken, biz durmuyoruz. Her şeye rağmen turizme inanıyoruz. Turizmde motivasyon ustasıyız. Yurt dışından çalıştığımız dünyanın dört bir ülkesinden yaklaşık 200’e yakın acenteci ve tur operatörü yetkilisi ile telekonferans sitemi ile bri araya geldik.  Bu dünyada ilk oldu. Hepsinin umudu Haziran ayı ile birlikte hareketlenmenin başlayacağı yönünde. Hazirandan sonra seyahatlerin devam edeceği öngörüldü. Daha çok 2021 yılının hedef gösterildiği toplantımızda bizde turizme olan inancımızı ifade ettik” dedi.

Motivasyon için grup kurduk. Turizmcileri bekliyoruz

Murtaza Kalender son olatak yaptığı açıklamada ise, “Turizmde motivasyonumuzu artırmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için sizleri cuma günü saat :13:00’da zoom online toplantımıza davet ediyorum. Zoom linkini paylaşmak için group kurduk, lütfen aşağıdaki linke tıklayarak grubumuzu katılabilirsiniz.

https://chat.whatsapp.com/KeC1x0yy3Ee2jDOnNSNvzY

Eğer online toplantımızda söz almak istiyorsanız lütfen özel olarak yazabilirsiniz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.