MSA'da yeni eğitim dönemi başlıyor...

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayladığı, City & Guilds diplomalı, HACCP sertifikalı, Türkiye’nin uluslararası profesyonel aşçılık ve pasta-ekmekçilik eğitimi veren tek eğitim kurumu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’da, yeni eğitim dönemi başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
MSA'da yeni eğitim dönemi başlıyor...

MSA’nın 16 Ocak’da başlayan uluslararası düzeyde mesleki eğitim programı mutfakta profesyonel bir kariyer yapmak isteyenlere yönelik. Kurulduğu 2004 yılından bu yana, Türkiye’nin yiyecek-içecek sektörüne nitelikli, uluslararası eğitimli 2000’den fazla mezun yetiştiren MSA, profesyonel bir kariyer edinmek ya da kariyerini değiştirmek isteyenler için uluslararası profesyonel aşçılık ve pasta-ekmekçilik eğitimleri sunmaya devam ediyor.

14 kişilik profesyonel eğitmen şef kadrosu ve 15 dönemsel konuk eğitmeni ile MSA mutfaklarında toplam 8 ay süren eğitimler, meslek edinmek isteyenler kadar iş hayatında kariyerine başka bir yön vermek isteyenler için de yeni fırsatlar sunuyor.
 
Dünyanın bir numaralı uluslararası mesleki eğitim kurumu, İngiltere merkezli City & Guilds tarafından hazırlanan pratik ağırlıklı profesyonel eğitimlerde MSA öğrencileri ilk günden itibaren mutfakta aktif olarak çalışıyor. Aynı zamanda HACCP (Gıda Güvenliği Eğitimi ve Sertifikası) eğitim ve sertifikasını da sağlayan Türkiye’deki tek aşçılık okulu MSA’nın eğitimleri sabah, öğle ve hafta sonu olmak üzere üç ayrı programdan oluşuyor.
 
MSA mezunları dört ayı profesyonel mutfaklarda uygulamalı eğitim, dört ayı da dünyanın önde gelen otel ve restoranlarında zorunlu staj ile geçen 8 aylık sürecin ardından kazandıkları bilgi, tecrübe ve donanımları ile dünyanın her yerindeki mutfaklara anında uyum sağlıyor. 
 
2000’i aşkın MSA mezunu bugün New York, Dubai, Londra, Paris, Amsterdam, Shanghai, Tokyo gibi dünya şehirlerinin önde gelen otel ve restoranları ile Four Seasons, Swissotel, Kempinski, Ritz Carlton, Ulus 29, Sunset gibi Türkiye’nin lider işletmelerinde görev yapıyor.
 
‘Profesyonel Aşçılık’ veya ‘Profesyonel Pasta-Ekmekçilik’ alanında kariyer planlamak isteyen şef adayları 16 Ocak 2012 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.