Mövenpick İstanbul, 'Dünyanın En İyi Şehir Oteli'...

2010 yılında World Travel Awards tarafından “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Aralık 2010, Salı günü göstermiş olduğu bu önemli başarıyı kutlamak üzere renkli bir davet düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mövenpick İstanbul, 'Dünyanın En İyi Şehir Oteli'...
Ev sahipliğini Mövenpick Hotel Istanbul’un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı, Mövenpick Hotels & Resorts Avrupa Operasyonları Başkanı Ola Ivarsson’un da yer aldığı davette, cemiyet ve iş dünyasının seçkin simaları bir araya geldi. Kutlama partisine aralarında İsviçre Başkonsolosu Ernst Balzli, Serra Tokar, Enis Pekuysal, Meral-Ural İkizler, Ece Vahapoğlu, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Feriha-Osman Göksu ve dünyaca ünlü ABD'li basketbolcu Allen Iverson gibi isimlerin bulunduğu 150 davetli katıldı.



Otelin 20. katında bulunan, İstanbul’un muhteşem manzarasına sahip Skyline Club Lounge’da gerçekleştirilen partinin dekorasyonu, A46 organizasyon tarafından mor, bakır ve siyah tonlarının harmonisiyle bu davet için özel olarak tasarlandı.  



Mövenpick Hotel Istanbul’un 2010 yılında World Travel Awards tarafından “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçilmesinin sevinç ve gururunu yaptığı konuşmada davetlilerle paylaşan Frank Reichenbach, bu değerli ödül öncesinde 2009 yılında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2008 ve 2007 yıllarında ise “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilmiş olduklarını belirterek her günü birbirinden renkli ve heyecanlı geçen 7 yıl boyunca kendilerine destek veren tüm firma ve seyahat acentalarına teşekkürlerini sundu.


Reichenbach sözlerine şöyle devam etti: “Bu ödül, en basit görünen istekleri bile sıradışı kılarak konuklarımızın beklentilerinin üzerine çıkmayı ve her zaman mükemmelin peşinde koşarak onları şaşırtmayı ilke edinmiş ekibimizin çabalarının bir sonucudur. Türkiye’deki diğer otelimiz Mövenpick Hotel Izmir ve 2011 baharında açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara da aynı yolda ilerleyecektir.”



Karayipli ünlü caz sanatçısı Joy Voeth ve grubunun sahne aldığı gecede konuklar, caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadı. Joy Voeth, muhteşem sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakırken, Mövenpick Hotel Istanbul’un yetenekli şeflerinin yaratıcılık yarışına girdikleri lezzetli menüler, konukların oldukça beğenisini topladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.