Motorcular Artvin'i salladı...

Artvin Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen MOTOFEST'10 birbirinden değişik etkinlikleriyle Artvin 'deki ve diğer illerden gelen misafir motosiklet tutkunlarının katılımıyla gerçekleşti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Motorcular Artvin'i salladı...

Karşılama komitesi ayrıca festivale katılan herkese Motofest'10 baskılı tişört, anahtarlık, kulüp etiketi, boyun askılığı gibi değişik hediyeler takdim edildi. Festivalin İkinci günü ise Artvin Kafkasör yaylasındaki kamp alanında değişik etkinliklerle gerçekleşti. Etkinliğe Türkiye'nin bir çok ilinin yanı sıra Fransa, Almanya, İsviçre gibi bir çok ülkenden katılım gerçekleşti, bunun yanı sıra festivali Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün gibi bir çok bürokratta ziyaret ettilerı.

Festivalin ikinci gününde motosikletlerle gösteri yapan motosiklet tutkunları bunun ardından Artvin Genya Dağına iki farklı güzergahtan gezi gerçekleştirdiler. Gece yine kamp alanında toplanan kalabalık bu kez kamp ateşinin etrafında Wahtang Makalatia, Bahadır Ural, Sami Özçelik ve İbrahim Özbayrak'la konser keyfi yaşadılar.

Gecede ayrıca festivale katılan her katılımcıya kayıt esnasında verilen katılımcı numaralarının bulunduğu biletlerine, çekiliş yapılarak içerisinde motosiklet aksesuarlarının, motosiklet yağlarının ve çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketleri takdim edildi. Gece eğlence yine sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Festivalin üçüncü günü sonunda ise, Artvinli motosiklet tutkunları gelen misafirleri teker teker uğurladılar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.