Moskova'da 'Endless İstanbul workshop'u düzenlenecek...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TUROB ve THY işbirliğiyle, 13 Nisan tarihinde, Moskova’da ‘Endless İstanbul workshop’u düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Moskova'da 'Endless İstanbul workshop'u düzenlenecek...
Rusya, ülkemize en çok ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında, 2.’ci sıradadır. Geçtiğimiz yıl, bir öncesi yıla oranla, %15,30 artışla 3 milyon 107 bin Rus turist ülkemizi ziyaret etmiştir.
Rusya’nın ülkemiz açısından çok önemli bir pazar olduğunu kaydeden Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Rus turistlerin ‘deniz-güneş-kum’ turizminin yanı sıra, son yıllarda başta İstanbul olmak üzere, diğer bölgelerdeki kültür turlarına ilgi gösterdiğini belirtti.  

Workshoplar, birebir tanıtım açısından çok önemlidir
Son birkaç yıldır, komşu ülkeler başta olmak üzere, hedef pazarlarda workshop düzenlediklerini anlatan Timur Bayındır, “Workshoplar, birebir tanıtım, ikili görüşmeler ve işbirlikleri açısından çok faydalıdır. Yapılan her bir tanıtım, her bir etkinlik, her bir organizasyon İstanbul’un değerini ortaya çıkarttığı gibi, şuur altına da İstanbul’u yerleştiriyor” diye konuştu.
TUROB’u, Moskova’daki Endless İstanbul workshop’unda, TUROB Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tanıtım & Fuarlar Komitesi Başkanı Müberra Eresin temsil edecektir.








Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.