Moda devi restorancılığa soyundu

Louis Vuitton Japonya, Osaka’daki mağazasında açtığı Le Cafe V ve Sugalabo V ile restoran işine girdi.

11/02/2020 13:14
Moda devi restorancılığa soyundu

Bu lüks yeme içme mekanları, Vouitton’un Asya’daki en yeni mağazası olan Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji’nin tepesinde yer alıyor. Restoranların menüsünü hazırlayan şef Yosuke, “Suga” Sugalabo’nun kendi adını taşıyan 20 masalık Tokyo restoranı Fransız restoran rehberi “La Liste” tarafından dünyanın en iyileri arasında sıralanıyor.

Louis Vuitton yeme içme işine giren lüks markalardan yalnızca biri. Daha önce 1999 yılında Ralph Lauren ilk restoranı RL’yi Şikago’da açmıştı. Bunu New York, Paris, Şikago ve Londra’daki yeni restoranlar takip etmişti.

Perakendecilerin müşterileri laptop’larının başından alıp fiziki mağazalara çekme stratejisi

Tiffany’nin Blue Box Cafe’si de 2017 yılında New York’ta mağazasının yer aldığı ünlü Fifth Avenue’de açıldı. Geçen yıl kasım ayında restorasyon için geçici olarak kapatılan restoranın, gelecek yıl yeniden açılması bekleniyor.

Stanford C.Bernstein Schweiz’tan lüks ürünler analisti Luca Solca, Louis Vuitton’un restoranının, perakendecilerin müşterileri laptop’larının başından alıp fiziki mağazalara çekme stratejisi kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor. (cnnmoney.com)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.