MITT Moskova Turizm Fuarı başladı...

Bu yıl 18’incisi düzenlenen ve dünyanın yedinci büyük turizm fuarı olan MITT Moskova Fuarı başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl 90 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara katılarak Türk standının açılışını yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
MITT Moskova Turizm Fuarı başladı...
Türkiye'nin en önemli pazarlarından olan Rusya pazarına dönük tanıtım ve kampanyaların yoğun olarak yaşanacağı 2011 MITT Moskova Fuarı başladı.
Dünyanın yedinci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen ve bu yıl 18’incisi düzenlenen fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türk standının açılışını yaptıktan sonra fuar alanını gezdi.

Türkiye, MITT Moskova Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 8 pavyonda toplam bin 254 metrekarelik standıyla katıldı. Türkiye’nin ikinci büyük pazarı olan Rusya’da düzenlenen ve 3 bini aşkın firmanın katıldığı fuarda, Türk standlarında destinasyon tanıtımına ağırlık verildi.
MITT Fuarı’nda, Rusların en çok tercih ettiği bölgeler ön plana çıkarılırken, Rusya’dan gelecek ziyaretçilerin dikkatlerini deniz, kum ve güneşin yanı sıra kültür, termal ve golf turizmine çekmeye yönelik hazırlıklar da yapıldı.
 
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.