Mısır, fiyatları yüzde 40 düşürdü...

Mısır, kaybını indirimle gidermeyi tercih ediyor. Mısır tatil paketleri inanılmaz oranda düştü. İlk tepkiyi veren Avusturyalı tatilciler oldu. Birkaç gündür rezervasyon patlaması yaşanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mısır, fiyatları yüzde 40 düşürdü...

Mısırlı otelciler fiyatları dramatik şekilde aşağı çekti ve Avrupalı tur operatörleri bunu paket fiyatlarına aynen yansıttılar. Oe24.at ajansına göre, Mısır hücumu başladı. Hüsnü Mübarek’in gitmesiyle, sadece Mısır için yeni imkanlar doğmadı. Avusturyalı online tur operatörü ETI’nin İnternet sitesi yetersiz kaldı ve telefonları susmak bilmiyor.

 

ETI’de çalışan bir personel, gazeteye, “Pazartesi gün 84 kişiye Mısır tatili sattım. Dün bu rakam 130’a çıktı ve bugün 200’ü geçer. Diğer arkadaşlarımda da durum aynı” diyor. Mısır, ‘savaş tarifelerini çıkardı’ diyen gazete, “1 hafta - yarım pansiyon – 4 yıldızlı otel – ulaşım dahil fiyatı 279 Euro”  diye devam ediyor ve ekliyor: “Bu fiyat, geçen senenin yüzde 40 altında.”

 
Şimdi gözler Alman ve İngiliz pazarına çevrildi. Fiyatların ani bir hareketle aşağı çekilmesi bekleniyor ama Avusturya örneğinde olduğu gibi; yüzde 40’lar oranında olur mu, tur operatörlerinin politikasına bağlı olacak.
 
Almanya’dan indirim sinyalleri...

 

Alman ‘Der Spiegel’ dergisine konuşan REWE Touristik sözcüsü Christian Wessels, “Bölgedeki otelcilerden indirim teklifleri aldık ve bunları müşterilerimize yansıtacağız” diyor. (tourexpi)

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.