Mısır’da 4’üncü lüks otelini açıyor

Rixos Mısır'daki 4’üncü oteli Hurghada'daki Rixos Premium Magawish 15 Mart’ta hizmete açılacak. Rixos Premium Magawish 255 bin metrekarelik alana kurulu. 5 yıldızlı, 410 oda ve villa kapasiteli Rixos'un Mısır'da Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Alamein ve Rixos Premium Seagate adlı 3 oteli daha bulunuyor.

24/02/2021 12:18
Mısır’da 4’üncü lüks otelini açıyor

Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in köşe yazısında yer alan bilgilere göre Rixos Mısır’da 4'üncü yatırımın ardından 2 yeni otel daha yapacak.

İki yeni otelin biri başkent Kahire’de biri de Marsa Alam’de olacak. Bu yatırımlar da tamamlandığında Rixos’un Mısır’daki tesis sayısı 86’e yatak kapasitesi 10 bine yükselecek.

Rixos’un Mısır'da Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Premium Seagate ve Rixos Alamein adlı 3 oteliyle faaliyet gösteriyor.

Uzun vadede hedef Mısır'da 8 otel

Her şey dahil sistemiyle faaliyet gösterecek olan bu 3 tesisin açılmasıyla Hurghada’da toplam oda sayısı ise 2 bine yükselecek. Rixos bilindiği üzere Mısır’da Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Premium Seagate ve Rixos Alamein adlı 3 oteliyle faaliyet gösteriyor. 4’üncü yatırımın ardından planlanan 2 otelin de devreye girmesiyle Mısır’daki toplam otel sayısı 6’ya çıkacak. Uzun vadede ise bu 6 otele ek olarak Rixos, başkent Kahire ve Marsa Alam kentlerinde de 2 oteli devreye almayı planlıyor. Planlanan ve devam eden projelerle Mısır’daki Rixos zincirindeki otel sayısı 8’e, oda sayısı da 10 bine çıkacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.