MICE sektörü yeni yıl partisinde buluştu

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) koordinasyonunda, Zerdeli Cadde ev sahipliğinde ve iş ortaklarının destekleriyle düzenlenen gecede konuklar hem hasret giderdi hem de dosyasıya eğlenme fırsatı buldu.

21/12/2022 17:00
MICE sektörü yeni yıl partisinde buluştu

Zerdeli Cadde’nin lezzetli ikramları, Cem Mangaloğlu’nun DJ’liği üstlendiği gecede, Sihirbaz Özgür Kapmaz, en güzel numaralarını konuklarla buluşturdu. Biraderler orkestrası ise birbirinden keyifli şarkıları, kendi aralarındaki atışmaları ile hem renkli bir sahne şovu ortaya koyarak konuklara eşsiz bir gece sundular.

I-MICE Genel Sekreteri Sezen Akyazı yaptığı konuşmada, “Çok kısa bir sürede networking gecemizin organize edilmesinde katkılarını esirgemeyen birbirinden değerli iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

Davetimize ilgi göstererek bu gecede bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize de gönülden sevgilerimi iletiyorum. Derneğimiz her geçen gün büyümeye ve üretmeye devam ediyor.

Derneğimiz komite çalışmalarıyla sektörel eğitimler, fam tripler, ayda 1 kere düzenleyeceğimiz networking etkinlikleri, mekan tanıtımları, aydan aya düzenleyeceğimiz İstanbul ve çevre gezileri ve sektöre sunacağımız raporlarla üretmeye ve fayda sağlamaya devam edecektir. Bu yolda en büyük desteğimiz sizlerin varlığıdır.

Birlikte daha güçlüyüz diyor, son olarak üye olmayan dostları derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

I-MICE 2. Başkanı Işıl Özmen ise yaptığı konuşmada, “Uzun bir aradan sonra tüm dostlarla bir arada olmak çok güzel. Sizlerle üretmek sizlerle yola devam etmek ne güzel. Derneğimiz her zaman olduğu gibi bundan sonrada sizlerden aldığı güç ve destekle yoluna çok daha kararlı ve güçlü bir şekilde devam edecektir” dedi.

I-MICE Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt yaptığı konuşmada ise, “Kıymetli dostlar sizler bizleri bu gece nasıl yalnız bırakmadıysanız bende Meksika’dan rahatsız dönmekle birlikte bu özel gecede sizleri yalnız bırakmak istemedim. Hepiniz hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Hey ay 1 kere gerçekleştireceğimiz networking etkinliğimizi bu ay içinde olduğumuz seneye veda, yeni yıla merhaba konseptiyle gerçekleştirmek istedik” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.