Mezotopamya Turizm Fuarı’nın stant satışları başladı

2. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında turizm profesyonelleri ve ziyaretçilerini, Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturacak.

26/12/2022 15:00
Mezotopamya Turizm Fuarı’nın stant satışları başladı

Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, TÜRSAB ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Fuarcılık ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek 2.Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında turizm profesyonelleri ve ziyaretçilerini Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturacak.

Mezopotamya’nın sahip olduğu eşsiz turizm potansiyelini değerlendirerek ve bu anlamda tüm sektöre yeni iş birlikleri sunarak, ülkemiz ve dünya turizmi için yeni bir turizm destinasyonu haline gelmesini sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen fuar, beklentilerin üzerinde bir başarı sağlayarak yaklaşık 17.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

2.Mezopotamya Turizm & Gastronomi Fuarı, yurtdışından gelecek olan satın alma heyetleri, bölgeye özgü panel, atölye ve etkinlikleri, tüm hedef pazarlara yönelik çalışmaları ile sizler için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Siz de bu organizasyonun bir parçası olmak, yeni destinasyonlar keşfetmek, yeni dönem için yol haritanızı belirlemek, iş birliği fırsatlarınızı artırmak ve etkili tanıtımlarla yeni iş birlikleri oluşturmak için fuarda yerinizi alabilirsiniz. Fuarımız KOSGEB kapsamında 50 m2’ye kadar m2 başına 600 TL teşvik kapsamında.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.