METT Hotel & Beach Resort Bodrum’a Satış Direktörü atandı

Mett Hotels & Resorts’un mayıs ayında dünyada açacağı ilk otel olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un Satış Direktörlüğü görevine, Aykut Akyüz getirildi.

12/04/2021 10:29
METT Hotel & Beach Resort Bodrum’a Satış Direktörü atandı

Sosyalleşme ve eğlencenin tüm deneyimin merkezinde yer aldığı bir yaşam tarzı sunan rafine, zarif, rahat ve yepyeni bir otel koleksiyonu olan, sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alan METT Hotels & Resorts’un 1 Mayıs’ta Bodrum’da açacağı ilk oteli METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un satış direktörlüğüne Aykut Akyüz getirildi. 

Yeditepe Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu olan Aykut Akyüz, çalışma hayatına Hilton grubunda başladı. Hilton Bosphorus, Conrad ve Hilton Parksa’nın ortak etkinlik ve grup satış departmanlarında görev aldıktan sonra The Grand Tarabya’da açılış döneminde şirket satış departmanında çalıştı. Bir sonraki pozisyonunda Rezidor Grubu’nun Türkiye’deki Global Satış Ofisi’nde Satış Müdürü olan Akyüz, grubun Türkiye, EMEA, APAC’taki tüm otellerinin kurumsal müşterilerinden ve MICE bütçelerinden sorumluydu.

2014-16 yılları arasında Pera Palace Hotel Jumeirah’da satış bölümünde görev yaptıktan sonra Bodrum’a taşındı ve bir Marriott International markası olan Caresse, a Luxury Collection Resort & SPA, Bodrum’da satış departmanının çeşitli kademelerinde çalıştı.

Üç yılın sonunda, doğrudan genel müdüre bağlı olarak otelin tüm satış faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlenen Aykut Akyüz; Mett Hotel & Beach Resort Bodrum’da da Satış Direktörü olarak satış, pazarlama, gelirler departmanlarının tümünden sorumlu olacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.