Metro, yüzde 90.84 doluluk oranına ulaştı
Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşımacılığı şirketi olan Metro Turizm, Temmuz ayını yüzde 90.84’lük doluluk oranı ile tamamladı.

Türkiye’nin 79 iline düzenlediği seferleri ile ülkemizin tek ulusal seyahat firması özelliği taşıyan Metro Turizm, yılın ilk altı ayında yaklaşık 6,5 milyon yolcusunu konfor ve güven içinde seyahat ettirirken günde ortalama 1800 sefer gerçekleştirdi. Her geçen gün yeni bir ilimizi sefer noktalarına ekleyen Metro Turizm, 2010 yılında da Kars, Malatya, Çankırı ve Afyon’a seferler düzenlemeye başladı.
Türkiye çapında 850 acente, 40 dinlenme tesisi ve 8 bin çalışanı ile hizmet veren Metro Turizm, Metro Suit, Metro Class ve Metro Eco hizmetleri ile yolcularına yüksek konforlu seyahat olanağı sunuyor.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: