Mercedes-Benz Türk’ten ‘Türkiye’nin yemek haritası’

Mercedes-Benz Türk, yolculukların vazgeçilmezi yeni lezzet keşiflerini kolaylaştırmak ve her bölgenin yöresel lezzetlerini tanıtmak için “Türkiye’nin Yemek Haritası” adıyla yeni bir platform oluşturdu.

31/12/2019 23:40
Mercedes-Benz Türk’ten ‘Türkiye’nin yemek haritası’

81 ile özgü yemeklerden örneklerin ve tariflerinin yer aldığı uygulamaya dileyen herkes www.turkiyeninyemekharitasi.com adresinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

Yolculuklarına daha fazla keyif katmak isteyen lezzet tutkunları, www.turkiyeninyemekharitasi.com aracılığıyla, seçilen rota üzerindeki yöresel yemekleri tatmak için ne kadar mesafe katetmesi ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anında öğreniyor.

Mercedes-Benz Türk, unutulmaz bir yolculuk keyfi yaşatmak ve yeni lezzetler keşfetmek isteyenler için, “Lezzetli Bir Yolculuk” isimli dijital kampanyasından sonra  şimdi de “Türkiye’nin Yemek Haritası”nı çıkardı.

81 ilin yöresel lezzetlerinden örneklerin yer aldığı “Türkiye’nin Yemek Haritası”, seçilen rota üzerindeki farklı yörsel yemekleri tanıtmayı ve onları tatmak isteyenler için önerilerini sunarak Mercedes-Benz ile yolculukların keyfini artırmayı amaçlıyor.

Önerilen yemeklerin tarifleri de yer alıyor

Dileyen herkesin www.turkiyeninyemekharitasi.com internet adresinden kolaylıkla ulaşabileceği sitede ayrıca önerilen lezzetlerin kolaylıkla evde uygulanabilecek tarifleri de yer alıyor. Türkiye’nin en lezzetli yöresel yemeklerini ait olduğu ilde tatmak isteyenlerin tek yapması gereken ise, çıkacakları yolculuğun rotasını çizmek. Böylece, izlenen yol güzergahında o bölgeye özgü yemekler ve onlara ulaşmayı sağlayacak mesafe ile rota bilgileri, Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye’nin Yemek Haritası platformu üzerinden anında öğrenliyor.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.