Mekke Anjum Otel'den acentelere görkemli davet

Orta Doğu’nun en büyük otellerinden biri olan Mekke Anjum Otel, Hac ve Umre Turizmi sektöründe hizmet veren Türk seyahat acentelerini Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da bir araya getirdi.

31/12/2019 23:40
Mekke Anjum Otel'den acentelere görkemli davet

Orta Doğu’nun en büyük otellerinden biri olan Mekke Anjum Otel, Hac ve Umre Turizmi sektöründe hizmet veren Türk seyahat acentelerini Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da bir araya getirdi. Bu hafta başında gerçekleşen galada yüksek satış performansı sergileyen acente sahiplerine plaket takdim edildi.

Mekke Anjum Otel tarafından İstanbul’da 3’üncüsü düzenlenen gala yemeği bu yıl Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleşti. Otel üst düzey yönetiminin ev sahipliğinde yapılan organizasyonda konuşma ve sunumlar ilgiyle izlendi. Anjum Otel’in Türk misafirlerine bu yıl sunmaya başladığı yeni hizmetler acente sahipleri ve yöneticileri tarafından beğeniyle karşılandı. Sunumların ardından gerçekleştirilen törende performans ödülleri sahiplerini buldu. İkram Turizm, Wittour, Toprak Turizm ve Uzman Turizm acentelerine bu yıl gösterdikleri yüksek satış performansı dolayısıyla Otel yönetimi tarafından plaketleri takdim edildi.

2014 yılında hizmete açılan Mekke Anjum Otel 1.743 adet özel tasarım misafir oda ve süitleri ile Orta Doğu’nun en büyük otellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Kutsal ibadet bölgelerine yürüme mesafesindeki konumu ve Kutsal Harem’i yukarıdan gören nefes kesici bir manzarası olan otelden Harem Bölgesi’ne özel geçiş imkanı bulunmakta. ISO 9001, 22000 ve Kristal Sertifkaları bulunan Anjum Otel Mekke gıda ve hijyen alanında farkını tescillemiş durumda.

Maneviyatın misafirperlikle buluştuğu Anjum Otel 2.900 m2 alanda 3.500 kişi kapasiteli dört restoran, 26 adet klimalı asansör, ayrı kadın ve erkek mescidleri, toplantı salonları ve standart olarak sunulan diğer hizmetleri ile Hac ve Umre dönemlerinde konuklarına kusursuz bir konaklama imkanı sunuyor.

Anjum Otel Mekke, Türk misafirlerine özel olarak sunduğu benzersiz hizmetlerle de dikkat çekiyor. Otel bu yıl restoranlarında Türk yemeklerini misafirlerinin damak tadına daha uygun hale getirmek üzere çalışan tecrübeli 3 Türk aşçıyı göreve almış bulunuyor. Aynı zamanda bünyesinde 24 saat ulaşılabilen Türk misafir ilişkileri yetkilisi bulunduran Anjum Otel daha iyi iletişim ve daha kolay servis alınabilmesi için İstanbul Fatih’de hizmet veren ofisi ile Türkiye’den gelecek misafirlerine unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.