MC Touristic Services'ten 50 Bin pax hedefi

Turizm sektöründe önemli tecrübeye sahip bir grup yatırımcı tarafından kurulan MC Touristic Services, 2020 yılı hedefini 50.000 pax olarak açıkladı.

29/04/2019 12:24
MC Touristic Services'ten 50 Bin pax hedefi

Turizm sektörünün yeni markası MC Touristic Services, çalışmalarına başladı. Turizm sektöründe önemli tecrübeye sahip bir grup yatırımcı tarafından kurulan MC Touristic Services, 2020 yılı hedefini 50.000 pax olarak açıkladı. Deneyimli bir grup turizmcinin girişimi olarak hayata geçen MC Touristic Services, Antalya’daki merkez ofisinde faaliyete başladı. 

Uğur Ekener yönetecek

MC Touristic Services’in genel müdürlüğünü ise, aynı zamanda ortakları arasında yer alan deneyimli turizmci Uğur Ekener üstlendi.

MC Touristic Services’in; otel, seyahat acentası ve online tur operatörlüğü alanlarında tecrübeli yatırımcılar tarafından kurulduğuna belirten Uğur Ekener, şirket yapılanmasının da seyahat endüstrisindeki teknolojik gelişmelere cevap verecek şekilde planlandığını söyledi.

2020 yılı için 50 bin pax hedefi

Avrupa kökenli online yatak bankaları ve tur operatörleri ile yaptıkları anlaşmalar doğrultusunda, 2020 yılı için 50.000 pax ve üzeri bir hedef belirlediklerini açıklayan Uğur Ekener, “Bu hedefe uygun tecrübeli, dinamik ve profesyonel bir ekip oluşturduk.

Nisan ayı itibarı ile MC Touristic Services bünyesine katılan takım arkadaşlarımızın heyecanı ve motivasyonu, belirlediğimiz hedefe ulaşmakta zorlanmayacağımızın sinyallerini veriyor” dedi.

“Entegre hizmet sunacağız”

Avrupa pazarındaki online tur operatörlerinin yanı sıra BDT ve Uzakdoğu pazarında faaliyet gösteren online tur operatörleriyle de görüştüklerini açıklayan Uğur Ekener, “MC Touristic Services sadece otel-yatak değil, aynı zamanda tur, transfer ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan online concierge hizmetini de sistemine entegre edecek” diye konuştu.

Gerçekleştirdikleri teknoloji yatırımıyla fark yaratacaklarını ileri süren Uğur Ekener, önümüzdeki günlerde pazara pek çok yeniliği sunmaya hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Side ve İstanbul’da ofis açacak

Antalya’daki üç katlı merkez ofisinde çalışmalarına başlayan MC Touristic Services, haziran ayında gerçekleştirilecek marka lansmanı ile kadrosunu ve sunduğu hizmetleri sektöre duyuracak. 2020 yılında Manavgat-Side şubesini faaliyete geçirmek için hazırlıklara başlayan şirket, İstanbul’da da bir satın alma bürosunu hizmete açacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.