Martı Hotel İstanbul açıldı...

Martı Grubu, resmi açılışını eylülde gerçekleştireceği Taksim Talimhane'de bulunan 5 yıldızlı Martı İstanbul Hotel'de ilk misafirleri kabul etmeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Martı Hotel İstanbul açıldı...

Turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarından Martı Grubu'nun ilk şehir oteli Martı İstanbul Hotel, kapılarını açtı. Otelin farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 37'si suit 270 odası bulunuyor. Martı İstanbul Hotel'in on bir kat üzerinde, farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 37'si suit 270 odası var.

Otelde restoranlar, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 metrekarelik Spa ve gym de yer alacak. Ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ve modern mimarisi içinde geleneksel motifleri taşıyan otel tasarımı, konukların herhangi bir otel odasında değil, İstanbul'da uyandıklarının farkına varmalarını amaçlıyor.
 
Odalarında özel seçilmiş sanat eserlerine yer veren Martı İstanbul Hotel'in girişinde konukları, uluslararası ödüllere sahip, sanatçımız Kutluğ Ataman'ın üç boyutlu "Su Temalı" enstalasyonu karşılıyor. Martı İstanbul Hotel'in suitleri ve koridorları ise ünlü sanatçımız Devrim Erbil'in, İstanbul'dan panoramaları yorumlayan sanat eserleriyle renklendirilmiş.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.