Marriott'un 'En Başarılı Lideri' Türk...

Dünyanın turizm devlerinden Marriott’un 2010 Başarı Ödülleri’nde, Marriott Courtyard Istanbul Airport Hotel Satış ve Pazarlama Ekibi “Doğu Avrupa ‘nın En Başarılı Satış ve Pazarlama Ekibi” seçilirken; Arcan Bayraktaroğlu, “Doğu Avrupa ‘nın En İyi Satış ve Pazarlama Ekip Lideri” ve “Tüm Avrupa Bölgesinin En Başarılı Lideri” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Marriott'un 'En Başarılı Lideri' Türk...
Marriott International Otelleri arasında düzenlenen 2010 Başarı Ödülleri, Budapeşte’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye damgasını, Atatürk Havalimanı Bölgesinde Mayıs 2009 ‘dan beri hizmet veren Marriott Courtyard İstanbul Airport Otel vurdu. Ülkemizi temsilen çok büyük bir başarıya imza atıldı.


Paul Malcom – Satıştan Sorumlu Avrupa Başkan Yardımcısı, Stephanie Linnartz – Satış ve Gelirler Yönetiminden Sorumlu Uluslararası Yönetici, Belinda Pote – Satıştan ve Pazarlamadan Sorumlu Avrupa Kıdemli Yöneticisi, Arcan Bayraktaroglu – Marriott Courtyard Istanbul Hotel Genel Müdür Yardımcısı, Amy McPherson – Başkan ve Direktör ve Rene Mooren – Satış ve Pazarlama Avrupa Bölge Sorumlusu.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen törende ödüller sahiplerini, dünyada 3700 oteli bulunan Marriott zincirin kendi bölgelerinde en başarılı ekipleri ve yöneticilerinin arasından, 2010 yılında gösterdikleri Liderlik, Satış, Pazarlama, Gelir, Kârlılık ve İletişim performansları değerlendirilerek buldu.

• Doğu Avrupa Bölgesi 'ne bağlı 35 otel arasında Marriott Courtyard İstanbul Airport Otel, en başarılı “Satış ve Pazarlama” Ekibine sahip otel seçildi.

• Doğu Avrupa Bölgesi 'ne bağlı 35 otelin “Satış ve Pazarlama Ekip Lideri” arasında en başarılı lider, Marriott Courtyard İstanbul Airport Otel Genel Müdür Yardımcısı Arcan Bayraktaroğlu oldu.

• Yine Marriott International zinciri içinde bağlı olduğu bölgede sadece bir kişiye verilen Global ödüle, Arcan Bayraktaroğlu layık görüldü.  Bayraktaroğlu, Tüm Avrupa Bölgesi 'nde 210 Marriott Yöneticisi arasından “En Başarılı Lider” ödülü kazandı. Arcan Bayraktaroğlu’na ödül, Marriott International sahibi Bill Marriott adına Başkan ve Direktör Amy McPherson tarafından verildi. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.