Mardan Palace'a ikinci etap geliyor...

İnşaat, telekom ve reklam alanlarında faaliyet gösteren Ruby Group, Antalya’daki Mardan Palace Otel’in 2’nci etabının yapımına talip oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mardan Palace'a ikinci etap geliyor...

Ruby Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Varol, inşaataki faaliyetlerini hızlandıracaklarını belirterek, “Telman İsmailov, Mardan için 1.4 milyar dolar yatırım yaptı ama Türkiye’de onu çok üzdüler” dedi. Yapımı esnasında bir çok hatanın yapıldığını ve ekstradan bir çok maliyetin çıktığını belirten Varol,  İsmailov’un Türkiye’ye yatırım yapmak istediğini ancak yaşananların hevesini kaçırdığını belirtti.

1 milyon dolarlık hazırlık masrafı

Murat Varol şöyle konuştu: “Mardan Palace, orada yapmak istediklerinin ilk etabıydı. İkinci etabı, golf turizmine yönelik bir tesis ve villalardı. Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. Projenin ikinci etabını biz yapmak istiyoruz. O proje ile inşaat grubumuz amiral gemisi haline gelecek. İsmailov ile olan işbirliğimiz Mardan Palace’taki eğlence alanlarının işletmesi ile başlayacak.

Otel çok büyük bir yatırım ile hayata geçirildi ancak otelin sinerjisi eksik. Özellikle Türk turistlerin talebi çok düşük. Bu noktada bazı çalışmalar yapıyoruz. İzzet Çapa’ya ait ‘Cahide’yi Mardan Palace’ın plajında bugün açıyoruz. İzzet Çapa, mekanının isim hakkını ilk kez başka birisine verdi. Cahide için 1 milyon dolarlık hazırlık masrafı yaptık.”
 
İş hayatı için Rıdvan  Dilmen ve Rıza Çalımbay destekledi...
 
Çok genç yaşta iş hayatına atıldığını anlatan Murat Varol, şöyle devam etti: “Ben daha 15-16 yaşındaydım Rıza Çalımbay ve Rıdvan Dilmen ile aynı evde kalıyordum. Onlar benim öz ağabeyim gibilerdi. Ben hep eğlence sektörüne girmek isterdim, onlar da aksine eğlence hayatını hiç sevmezdi. Ancak beni çok desteklediler, ikisinin gösterdiği yol benim ufkumu açtı. Bendeki yeri başkadır. Oğlumun adı Rıdvan.” (Hürriyet)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.