Maratem Akademi, sektörde hijyen standartını yükseltiyor...

Maratem Akademi, temizlik ve hijyen konularında sektörde çalışan "Temizlik profesyonellerinin" mesleki bilgi ve becerilerinin yükseltilmesi için gerekli olan her türlü eğitimi ve desteği vermenin yanısıra işletmelerin hijyen standartlarının yükseltilmesine katkıda bulunacak

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Maratem Akademi, sektörde hijyen standartını yükseltiyor...
Eczacıbaşı Girişim Pazarlama’nın endüstriyel temizlik ürünleri markası Maratem, bugüne kadar sektörde edinmiş olduğu tecrübe ve birikimden yararlanarak kurumsal eğitimlerini bir eğitim merkezi yapısına dönüştürdü ve Maratem Akademi’yi hayata geçirdi. Maratem Akademi Yöneticisi Müzeyyen Pamir, restoran, pub, kafe, fast food zincirleri, catering firmaları, gıda üreten işletmeler, oteller, alışveriş merkezleri, ofisler, mağazalar, eğitim kurumları, temizlik firmaları, hastaneler, klinikler, huzur evleri, fabrikalar ve profesyonel çamaşırhaneler gibi işletmelerde çalışanların temizlik ve hijyen konusunda uzmanlaşmalarına katkı sağlayacaklarını vurguladı.
Pamir, öncelikli olarak Maratem satış ekibini en donanımlı şekilde eğittiklerini, bu sayede müşterilere giden satış ekiplerinin konunun uzmanı olduklarını belirtti. Türkiye'nin endüstriyel temizlik alanında iyi yetişmiş insan kaynağına olan ihtiyacı ile Maratem Akademi’nin kapsamlı eğitim programının birebir örtüştüğünü ifade eden Pamir, Maratem Akademi’nin sektör için büyük bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi. Sektörde çalışanların profesyonelleşmesine katkı sağlamak, hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla kurulan Maratem Akademi, son kullanıcıya yönelik uygulamalı eğitimler düzenleyecek.
Gerçekleşecek eğitimlere katılanlar, katılımcı belgesi ve başarı sertifikası alacaklar. Eğitimlerin yanı sıra müşterilerine faaliyet alanları ve ihtiyaçlarına göre özel danışmanlık hizmeti de verecek olan Maratem Akademi, aynı zamanda işletmelerin temizlik ve hijyen seviyesinin sağlanmasında karşılaştıkları sorunları hızlı ve doğru bir şekilde çözmelerine yardımcı olacak. Akademi bu amaçla hijyen standardının kontrol edilmesi için check listeleri ile temizlik ve hijyen denetimleri hizmeti de sunacak.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.