Makam, mevki ve koltuğa değil, çalışmaya talibim

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Genel Kurula saatler kala, Anadolu'dan gelen 2 binin üzerinde seyahat acentesi temsilcisiyle buluştu.

29/11/2019 22:21
Makam, mevki ve koltuğa değil, çalışmaya talibim

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, 24. Olağan Genel Kurulu’na saatler kala Türkiye’nin dört bir yanından oy kullanmaya gelen seyahat acentası temsilcileriyle İstanbul’da bir araya geldi.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki toplantıya “Değişim Devam Ediyor” sloganıyla Anadolu’dan 2 binden fazla seyahat acentası temsilcisi katıldı. Salondan taşan kalabalık TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı alkışlar eşliğinde büyük coşkuyla karşıladı.

TÜRSAB BAŞKANI’NDAN MESLEKTAŞLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, meslektaşlarına göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkanlığı süresince görev bilinci ve aşkıyla durmadan çalıştıklarını ifade eden Bağlıkaya, sektöre katkılarından dolayı meslektaşlarına teşekkür etti. Bağlıkaya; “Sizler dünyanın dört bir yanından bambaşka kültürlerden insanları bir araya getirip, barış köprüleri, dostluk ağları kuran özel insanlarsınız. 

Ülkemizin imajını yükselten, istihdam yaratan, ülkemiz ekonomisine en çok katkı sağlayan gerçek kahramanlarsınız. Bundan yaklaşık 21 ay önce değişime olan inancınızla, değişime hayat verdiniz, bize yol gösterdiniz. Yankı değil sesimiz ol dediniz. Bu değişimi gerçekleştirmek için büyük bir teveccüh gösterdiniz, görev verdiniz” dedi.

“TÜRSAB’IN EN YÜKSEK OYUNU ALARAK TARİHE GEÇTİK”

TÜRSAB tarihinin en yüksek oyunu alarak göreve geldiklerini belirten Bağlıkaya; “Görevimiz süresince güveninize layık olmaya, sesiniz olmaya çalıştık. Sesinizi kısmak isteyen kimseye boyun eğmedik. Yaşadığınız zorlukların, sıkıntıların farkındaydık. Çalışma süremiz kısaydı ama sizlerden aldığımız güçle birçok önemli işe imza attık. 

Tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalıştık. Düşüncelerinizle bize yol gösterdiniz. Bu süreçte bize çok büyük katkılarınız oldu. Yeni şeyler öğrendik, yenilendik. Değişimi, verdiğiniz bu güçle hep birlikte başlattık. Sizin verdiğiniz güç, destek ve dualarınız olmasaydı bunu yapamazdık. Hoşgörünüz için, anlayışınız için, verdiğiniz bu destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 “MAKAM, MEVKİ VE KOLTUĞA DEĞİL; ÇALIŞMAYA TALİBİM”

Sektöre vefa borcu olduğunu ifade eden Bağlıkaya, TÜRSAB’ı üyeleriyle birlikte yöneterek, etkin ve güçlü kılmayı hedeflediklerini ifade etti. Yarım kalan projeleri hayata geçirmek için meslektaşlarından bir kez daha destek istedi. Bağlıkaya; “Mesleğe girdiğimde yaşadığım o ilk heyecanı bugün de hala taşıyorum. Bu mesleğe vefa borcum var. Bu vefa borcumu bir dönem daha sizlere hizmet vererek, verdiğimiz sözleri tam anlamıyla gerçekleştirerek ödemek istiyorum. 

Bir dönem daha sizlere hizmet vermek için yarın başlayacak Genel Kurul sürecinde desteğinize talibiz. Derdimiz koltuk değil; derdimiz makam, mevki değil, koltuğa değil masaya talibiz. Oturmaya değil, çalışmaya talibim. TÜRSAB’ı sizlerle birlikte yönetmek. Bizim amacımız sizin sesiniz olabilmek, sizlerin taleplerini tüm mecralarda doğru biçimde yansıtmak, gerçekleştirmek.

BU AZİZ GÖREVİ BİR DÖNEM DAHA YAPTIKTAN SONRA DEVRETMEK İSTİYORUM

Aziz bir görev olarak gördüğüm bu emaneti, bir dönem daha yaptıktan sonra genç arkadaşlarımıza gönül rahatlığıyla devretmek istiyorum. Bayram havasında yaşanacak ve daha da güçlenerek çıkacağımız bir Genel Kurul geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu. Gecenin sonunda sanatçı Zeliha Sunal, seyahat acentası temsilcilerine mini bir konser verdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.