Magic Life'ın üst yönetiminde önemli değişiklik...

TUI 'nin en önemli markalarından biri olan Magic Life kulüplerinin yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı. Daha önceleri TUI grubunun Alman TUI AG şirketi bünyesinde bulunan, şimdi aynı grubun Londra’daki TUI Travel PLC şirketine geçen Magic Life otellerinin yönetimi de değişti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Magic Life'ın üst yönetiminde önemli değişiklik...

TUI AG şirketi bünyesindeyken, Avusturya merkezli ofis tarafından yönetilen grubun Viyana’daki 60 personeli, TUI grubu dahilinde başka görevlere atandılar. Daha önce TUI Austria Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Sena Uzgören bundan sonra Stefanie Schulze zur Wiesch ile birlikte TUI grubunda Magic Life kulüplerinden sorumlu olacak.

 

TUI grubu, bu değişikliği, Magic Life yönetiminin Sensimar otel markasının Londra’daki yönetimiyle analog olarak çalışması için planladı. TUI merkezinden yapılan açıklamayla, seyahat acentaları ve tatilciler için bir şey değişmeyeceği, işlemlerin acentalar için eskisi gibi devam edeceği, otelin konseptinde de herhangi bir değişiklik yaşanmayacağı belirtildi.

 

Magic Life zinciri 13 tatil kulübü ve bir Nil kruvaziyer gemisi işletiyor. Zincire ait Club tatil köylerinden 6 tanesi, Türkiye’de, 3 Tunus’ta, 2 Mısır’da, ve Fuertoventura ile Kos adasında birer tane bulunuyor. Türkiye’deki Magic Life tatil köyleri, Belek, Kemer, Marmaris ve Bodrum’da bulunuyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.