Luxury M.I.C.E Workshop Welcome Kokteyli yapıldı

Luxury B2B M.I.C.E Workshop Event, Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center’daki Welcome Kokteyli ile başladı.

18/11/2018 23:04
Luxury M.I.C.E Workshop Welcome Kokteyli yapıldı

Workshop etkinliğine, 50’den fazla ülkeden 200’e yakın tur operatörüyle birlikte, Türkiye’den 100’ e yakın üst düzey otel yöneticisi katıldı. Luxury B2B M.I.C.E Workshop Event’i organize eden Workshop Travelshop Genel Müdürü Murtaza Kalender; etkinliğin ülkemiz için çok önemli olduğunu vurgulayarak, gelen 200’e yakın tur operatörünün düğün planlayıcıları, M.I.C.E organizatörleri, golf, grup kültür turları gibi turları organize eden çok önemli acenteler olduğunu belirtti. Kalender, ülkemizde workshop etkinliklerinin sürekliliğini sağlamaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Workshop başlamadan önce yazılımı tamamen kendilerine ait olan sistem üzerinden ön randevular alındığını söyleyen Murtaza Kalender, hedeflerinin 2000 ön randevu almak olduğunu ama çoktan 2250 adet ön randevuya ulaşıldığını, bunun da Türkiye’den katılan katılımcılar için çok önemli olduğunu  belirtti. Etkinliğe destek olan katılımcılara teşekkür eden Murtaza Kalender,  Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center Genel Müdür Yardımcısı Tamer Samet Şenol’a, Welcome Kokteyli‘ne sponsor oldukları ve gösterdikleri destek için teşekkür plaketi sundu.

Etkinliğe destek sunduğumuz için gurur duyuyoruz

Etkinlikte söz alan Tamer Samet Şenol da, gelen yabancı Hosted Buyer’lar ve katılımcılara ‘Hoşgeldiniz’ dedi. Welcome Koteyli’ne sponsor olmanın kendileri için de çok önemli olduğunu vurgulayan Şenol, kendi otellerinin B2B Workshop’ta ana otel olmasından dolayı gururlu olduklarını belirterek, Murtaza Kalender’e teşekkür etti.

Tamer Samet Şenol, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center’da toplamda 780 oda ve süit ile birlikte modüler 51 farklı toplantı salonu var.  Birçok etkinlik ve gruba aynı anda ev sahipliği yapabiliyoruz. Misafir memnuniyeti odaklı, yüksek kalitede hizmet veriyoruz. Alışılmışın dışında, İstanbul’ da iki farklı 5 yıldızlı otele sahip en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyoruz.

Ülke turizmine etkisi olacak önemli fuar ve organizasyonlara  desteğimiz devam edecek

2018 EMITT Fuarı’nda 700 tur operatörünün ağırlandığı gala yemeği sponsorluğu ve 2018 EMITT Hosted Buyer Lounge alanı için yiyecek ve içecek sponsoru olduk. Bununla gurur duyuyoruz ve ülke turizmine etkisi olacak önemli fuar ve organizasyonlar için desteğimiz devam edecek.”

19 Kasım 2018’de başlayacak organizasyonun açılış kurdelesini, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Hindistan’ın İstanbul Başkonsolosu Azar A. H. Khan birlikte kesecek. Etkinlik, Türkiye’nin ünlü DJ’lerinin performansı ve gösterilerle geç saatlere kadar sürdü. Etkinlik için yurtdışından gelen misafirler, Pullman & Mercure Istanbul Airport Hotel & Convention Center şeflerinin özenle hazırladığı lezzetlerin keyfini çıkardı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.