Lütfi Kırdar'a yeni Satış Müdürü...

Türkiye'de kongre turizmi sektöründe ilk olma özelliğine sahip olan ve 15 yıldan bu yana profesyonel kadrosu ile hizmetlerini sürdüren İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü olarak İhsan Gemici atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lütfi Kırdar'a yeni Satış Müdürü...

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki kariyerine 2004 yılında Satış ve Pazarlama Departmanı özel organizasyonlar bölümünde başlayan Gemici, 2005 yılında Ziyafet Ofisi'nde, 2005-2007 yılları arasında Kongre Ofisi'nde görev aldı ve ardından Fuar ve Sergi Şefi olarak Satış ve Pazarlama Departmanı'nın tüm birimlerinde tecrübe kazandı. 

 
Şirket bünyesinde 2004 yılından bu yana sayısız organizasyonda başarı ile görev alan Gemici, Asya Kalkınma Bankası Yıllık Toplantısı, 5. Dünya Su Forumu, Dünya Bankası & Uluslararası Para Fonu (IMF) Yıllık Guvernörler Toplantısı gibi büyük organizasyonlarda da önemli sorumluluklar aldı.

 

Eğitimine Bilfen Turizm Otelcilik Lisesi'ni bitirdikten sonra, Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İngilizce Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nde devam eden İhsan Gemici, iyi derece ile mezun oldu. Evli olan Gemici, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.  

    

    

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.