Lüks tatil köyü zinciri, Bitcoin ve Ethereum kabul etmeye başladı

Otel endüstrisinin önde gelen şirketlerinden Soneva, Tayland ve Maldivler’de kripto para kabul etmeye başladı.

18/08/2022 00:25
Lüks tatil köyü zinciri, Bitcoin ve Ethereum kabul etmeye başladı

Firmanın Maldivler ve Tayland’daki konukları artık işlem prosedürünü basitleştirmeyi ve nihai müşteri huzurunu sağlamayı amaçlayan kripto ödeme kanalını kullanabilecek. Soneva bu anlamda bir ilke imza atarak, Maldivler’de denizaşırı alıcılara gayrimenkul sağlayan ilk ve tek şirket oldu.

Soneva’nın finans müdürü ve CEO yardımcısı Bruce Bromley, “Konaklama endüstrisinde her zaman öncü olmaya çalıştık, bu nedenle kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul etmek, uluslararası misafirlerimizin dünyanın her yerinden kolayca ödeme yapmalarını sağlamanın bir başka örneğidir” açıklamasında bulundu.

Küresel ödeme çözümleri ile ortaklıklar kuruldu

Şirket ayrıca, kripto para ödeme çözümleri sağlayıcısı TripleA ve ödeme platformu sağlayıcısı Pomelo Pay ile beraber lüks seyahati daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Lisanslı bir kripto para ödeme çözümleri tedarikçisi olan TripleA, Soneva’daki ziyaretçilerin fiyat dalgalanmalarından endişe duymadan ödeme yapmalarını sağlıyor. Gökhan Özbaş imzalı habere göre, TripleA’nın hızlı onay sistemi ile kilitli döviz kurları, gerçek zamanlı dönüşümler sağlanıyor.

Sistem dijital bir ödeme platformu olan Pomelo Pay ile birleştirildiğinde, kullanıcıların QR kodları ve bağlantıları aracılığıyla kripto para birimleri kullanarak alışveriş yapmaları sağlanıyor. Müşteriler, Soneva’nın rezervasyon ekibiyle güvenli ödeme kanalları oluşturmak için dünyanın her yerinden doğrudan iletişime geçebilir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.