Lufthansa'nın tarifeli Antalya uçuşları başlıyor...

Lufthansa , 2 Nisan 2011 tarihinden itibaren Almanya’dan Antalya’ya tarifeli seferlere başlıyor. Münih’ten Antalya’ya düzenlenecek sefer, haftada bir gün olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lufthansa'nın tarifeli Antalya uçuşları başlıyor...

Münih’ten  Cumartesi  günü saat 13:10’da hareket edecek yolcular, saat 17:10 ‘da Antalya’ya  ulaşacaklar.  Antalya  havalimanından aynı gün düzenlenecek sefer ise, saat 18:05’de hareket edecek yolculara saat 20:20’de  Münih’e varış olanağı sunacak. Münih’te Avrupa’nın  modern terminallerinden T2 terminaline  inecek olan yolcular, diledikleri takdirde buradan Avrupa’nın neredeyse tüm şehirlerine uygun bağlantılarla  ulaşabilecekler.  Lufthansa, Antalya’dan ortalama 3 saat 15 dakika sürecek yeni uçuşta Airbus 321 tipi uçakları kullanacak.

 

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende Türkiye pazarının önemini vurgulayarak yeni başlayacak seferlere ilişkin olarak, "Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım.  2 Nisan’da  başlayacak olan Antalya seferleriyle Türkiye’ye gidecek veya Türkiye’den Almanya’ya gitmek isteyecek Lufthansa yolcularına daha fazla esneklik sunulmuş olacak. Lufthansa için Türkiye stratejik açıdan büyük önem taşıyor" dedi.    

 

Lufthansa, Türkiye’deki yabancı havayolları arasında en büyük pazar payına sahip. Şirketin halen İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa‘dan  haftada toplam 73 uçuşu var. Antalya’dan  sunulacak yeni sefer sayesinde bu rakam 74’e ulaşmış olacak

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.