Lufthansa'da, pilotların grevi durduruldu...



Lufthansa, Alman pilotlar sendikası Vereinigung Cockpit’in (VC) yapacağı grevin durdurulduğunu onayladı. Taraflar, aralarındaki anlaşmazlığı çözmek üzere tekrar müzakere masasına oturma kararı aldılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lufthansa'da, pilotların grevi durduruldu...
Havayolunun, pilotların grevinin yolcular üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmeye yönelik olarak uyguladığı Özel Uçuş Programı, 23 Şubat Salı günü de uçuş operasyonları için geçerliliğini sürdürecek. Lufthansa, 24 Şubat Çarşamba’dan itibaren ise normal uçuş programına aşama aşama geri dönmeye başlayacak.
Lufthansa Alman Havayolları'ndan yapılan açıklamada, "Normal çalışma düzenine tam olarak dönülmesi birkaç gün sürecek. Özel uçuş programına www.lufthansa.com adresindeki internet sitesinden ulaşılabilir.

Müşterilerimizden önümüzdeki birkaç gün boyunca uçuşlarının durumunu online olarak www.lufthansa.com internet sitemizden kontrol etmeyi sürdürmelerini rica ediyoruz.
Yayınladığımız 'Özel Sefer Tarifesi’ni sürekli olarak güncelliyoruz. Lufthansa, gerçekleştirileceği teyit edilen uçuşlar oldukça 'Özel Sefer Tarifesi’ni güncellemektedir. Mevcut planlama çerçevesinde gerçekleştirilecek bütün uçuşlar söz konusu tarifede listelenmektedir.
Lufthansa ayrıca Türkiye müşterilerinin uçuş rezervasyonları (rezervasyon yenilemeleri/iptaller) hakkında bilgi almak üzere arayabilecekleri aşağıdaki numarayı da duyurmuştur: 0212-354 88 88.  Bu telefon hattının günlük çalışma saatleri ise 09.00 - 21.00." 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.