Lufthansa, Ankara seferlerinin 50. Yılını Kutluyor...

Lufthansa Alman Havayolları’nın Ankara’yı küresel sefer ağına dahil etmesi, bundan 40 yıl öncesine, ilk Lufthansa uçağının Uluslararası Esenboğa Havalimanı’na iniş yaptığı 1 Nisan 1961 tarihine dayanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lufthansa, Ankara seferlerinin 50. Yılını Kutluyor...
Halen Lufthansa Ankara’ya Münih merkezinden günde iki kez karşılıklı sefer düzenliyor. Lufthansa  Frankfurt ve Münih’teki merkezlerinden İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere Türkiye’de dört varış noktasına doğrudan sefer gerçekleştiriyor. 2 Nisan 2011 tarihinden itibaren de Antalya seferleri başlatılacak.
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, Lufthansa’nın Türkiye’de bir başarı öyküsü yazmış olduğunu ve 40 yıldır Ankara’ya sefer düzenleyebilmekten gurur duyduklarını belirtiyor. Genel müdür bu vesileyle havayolu şirketinin bu bölgeye yönelik uzun vadeli girişimlerini vurgulayarak, Ankara seferlerinin 40. yılını tamamlamış olmasından dolayı tebriklerini sunuyor.

Ankara- Münih seferleri

Uçuş No

Sefer Hattı

Sefer günleri

Kalkış

Varış

LH1785

Ankara – Münih

Hergün

16.10

18.10

LH1787

Ankara – Münih

Hergün

  6.15

  8.15

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Münih – Ankara seferleri

Uçuş no

Sefer Hattı

Sefer günleri

Kalkış

Varış

LH1784

Münih - Ankara

Hergün

11.25

15.15

LH1786

Münih- Ankara

Hergün

19.25

23.15

* Not: Uçuş saatleri haftanın gününe gore değişiklik gösterebilir (2011 Yaz Tarifesi)


Türkiye Avrupalı tatilciler için cazip bir varış noktası olmaya devam ediyor.  Lufthansa ayrıca Ankara’dan haftada 10 kez Münih yönünde düzenlediği uçuşlarla iş adamlarına da uygun aktarma olanakları sunuyor. Yolcular Münih aktarmalı olarak Lufthansa’nın Avrupa’da 127, dünya genelinde ise 211 varış noktasına ulaşabiliyorlar.

Ankara yolcuları halen Lufthansa’nın kısa ve orta mesafeli uçuşlarda kullandığı 180 uçağına uygulanmış olan yeni Avrupa kabininin sunduğu avantajlardan yararlanma olanağı da bulacaklar. İnce arkalıklı, yeni ergonomik koltuklar  sayesinde  koltuklar arasındaki 2 inch daha fazla  mesafe bırakılmış bulunuyor.

Lufthansa ile seyahat etmek aynı zamanda Miles & More programının sunduğu avantajlardan da yararlanabilmek anlamına geliyor.  1993 yılında başlatılan Miles & More programı halen 20 milyon üyesiyle Avrupa’  nın en büyük ve en başarılı frequent flyer programını oluşturuyor. PartnerPlusBenefit programı ise şirketlere, şirket çalışanlarına çeşitli avantajlar ve cazip ödüller sunan bir online hizmet niteliği taşıyor. Lufthansa’nın PartnerPlusBenefit programına üye olan firmalar, Economy ve Business sınıflarındaki uçuşlar için puan toplayacak ve bunları cazip ödüller için harcayabileceklerdir. PartnerPlusBenefit programına katılım ücretsizdir.

Kısa süre önce Lufthansa Alman Havayolları iki ayrı kategoride Business Traveller Deutschland okuyucuları tarafından 2010 yılının en başarılı havayolu şirketi seçildi. 2.000 okuyucunun katıldığı ankette Lufthansa hizmet kalitesi açısından ankete katılanların büyük bölümü tarafından en yüksek notu alarak iki kategoride ilk sıraya yerleşti. Havayolu şirketi “Alman ve Avrupa Uçuşlarında En İyi Business Sınıfı” ve “İşadamları İçin En Başarılı Web Sayfası” ödüllerine layık görüldü.

Daha ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için www.lufthansa.com  web sayfasını ziyaret edebilir veya Lufthansa’nın şehir merkezlerindeki satış bürolarıyla (0312-3982398) veya seyahat acentanızla temas kurabilirsiniz.
                                                        



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.