Limak Limra'nın aşçıları, ödüle doymuyor...

Limak Limra'nın usta şefleri, Türkiye’nin en kapsamlı yemek yarışması olan ve Şefler Birliği Aşçılar Derneği tarafından 2'nci kez düzenlenen Uluslar arası Altın Kep Yemek Yarışması'nda 7 dalda ve okul dalında 7 kupa ve 21 madalya kazandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Limak Limra'nın aşçıları, ödüle doymuyor...

Halil ÖNCÜ

Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu’da başarılı ve genç aşçıları bu başarılarından dolayı kutlarken, Limak Limra Otel Genel Müdürü İzzet Ademoğlu, Limak Limra Otel İnsan Kaynakları Müdürü Adnan Ceylan ile birlikte Limak Limra Hotel’in başarılı Executive Chef’i Ali Rıza Dölkeleş ve genç ve başarılı aşçılar ile bir araya geldi.

 

Antalya Şefler Birliği tarafından düzenlenen II. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması, 20 – 23 Ocak 2010 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Her yıl sezon bitiminde, tüm Türkiye’deki 4 ve 5 yıldızlı oteller ile 1’inci sınıf tatil köylerinin mutfak şeflerinin, sous cheflerinin ve alt departmanlarının bireysel ve takım şeklinde katılımı ile gerçekleştirilen Altın Kep Aşçılar Yarışması, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve dünya genelinden 13 ülkeden gelen Michelin Yıldızlı şefler ve derneklerinin katılımı ile 5 bin metrekarelik bir alan içerisinde gerçekleştirildi.

 

Limak Limra Hotel’in başarılı Executive Chef’i Ali Rıza Dölkeleş yaptığı açıklamada, “Toplam 11 dalda gerçekleştirilen II. Altın Kep Aşçılar Yarışması, 3 gün süreyle 4000 aşçının katılımı ile Antalya Expo Center’da yapıldı. Başarılı bir performans göstererek Uluslar arası Altın Kep Yemek Yarışmasında 7 dalda ve okul dalında 7 kupa ve 21 madalya aldık. Pastacılık, Şeker Maketleri, sebze dekorasyonu,soğuk ve buz heykelleri dallarında ilk 3 derecelere girdik. “dedi.

 

Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu’da yaptığı açıklamada Limak Limra Otel mutfak bölümünde çalışan ve atölyede eğitim gören gençleri aldıkları başarıdan dolayı kutlayarak, “ Başarılı arkadaşlarımızı kutluyoruz ve onların aldıkları bu başarı ile de övünüyor, gurur duyuyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.