Limak Filarmoni Orkestrası, sokak hayvanları için çalacak

Limak Vakfı’nın kurucusu olduğu Limak Filarmoni Orkestrası, 4 Ağustos 2022 tarihinde sokak hayvanları yararına düzenlenecek konserle müzikseverlerle buluşacak.

03/08/2022 14:30
Limak Filarmoni Orkestrası, sokak hayvanları için çalacak

Orkestra şefliğini Turan Manafzade’nin üstleneceği konserde Limak Filarmoni Orkestrası ile birlikte Jonathan Antoine ve Cristina Ramos, Aspendos Antik Tiyatrosu’nun benzersiz atmosferinde sahne alacaklar.

Limak Şirketler Grubu, çeşitli sektörlerde ve farklı coğrafyalardaki ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra, Limak Vakfı ile etki yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor.  Vakfın sanata destek amacıyla 2017’de kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Türk ve dünya müziğini çok sesli yorumlayarak geniş kitlelere ulaştırıyor. Orkestra bu kez sokak hayvanları yararına düzenlenecek konser ile eşsiz bir geceye imza atacak.

04 Ağustos’ta saat 21:00’da Aspendos Antik Tiyatrosu’nun büyülü atmosferinde geçekleştirilecek bu özel konserde Britain’s Got Talent Birincisi Jonathan Antoine Amerika ve İspanya Got Talent Birincisi Cristina Ramos yer alacak. Konserin şefliğini ise Turan Manafzade üstlenecek. Konserden elde edilecek gelirler sokak hayvanları yararına Çesal Derneği’ne bağışlanacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.