Limak, çalışanlarını ödüllendirdi...

Limak Holding’in sektöründe 16 yıllık tecrübeye sahip iştiraki Limak International Hotels & Resorts, düzenlenen törende 10 ve 15 yılını doldurmuş olan personellere ödüllerini takdim etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Limak, çalışanlarını ödüllendirdi...

Turizm sektörünün öncü gruplarından Limak Holding’in turizm sektöründeki iştiraki Limak International Hotels & Resorts Limak Oteller Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu’ nun katılımıyla bünyesindeki otellerde 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlarını düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Limak Oteller Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu yaptığı konuşmada en büyük güçlerinin istihdama verdikleri önem olduğunu vurgulayarak, otellerde 10 ve 15 yılını dolduran tüm personele bu gurur gecesini yaşattıkları için teşekkür etti. 42 ülkeden yılda 1 milyon 450 bin kişiyi ağırladıklarını belirten Kavaloğlu, ”Sıcak Misafirperverlik ve Mükemmel Hizmet” sloganı ancak böylesine güçlü bir ekiple gerçekleştirebilirdi, bundan dolayı da tüm ekibimle gurur duyuyorum.’’ dedi.  

Limak International Hotels & Resorts’ un sahip olduğu 8 otelin toplam doluluk oranını 2010 yılına göre yüzde 7 artırarak 92’ye ulaştırmalarının bir şans olmadığını, bu başarıda çalışanlarının büyük rolü bulunduğunu vurgulayan Kavaloğlu, “Limak Otelleri’nin sektör ortalamasının üzerinde doluluk oranları yakalamasında, çalışanlarımızın vizyonlarını iş süreçlerimize dâhil edebilecek olmalarını bilmeleri çok önemli bir faktör” diye konuştu.

Çalışan sayısı 2 bine ulaştı...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri olduklarını kaydeden Kavaloğlu, 2009’de bin 650 olan personel sayılarının 2011’de 2 bine ulaştığını söyledi. Kavaloğlu, “12 ay açık olan otellerimiz, bu çalışan sayısının yüzde 80 ‘ini kış mevsiminde de koruyor. Yüksek sezonda, az sayıda sözleşmeli personel çalıştırıyor olmak ve çalışanlarımızın büyük bir bölümünün sürekli personelimiz olması, istihdam devamlılığı yaratmak ve sağlamak adına bize gurur verirken, bu müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi de koruyarak yükseltmemizi sağlıyor” dedi.

Limak International Hotels&Resorts...

16 yıllık birikimiyle hem yatırımcı hem de işletmeci olarak çok önemli bir deneyime sahip olan Limak International Hotels&Resorts; Türkiye’de Eurasia Luxury Hotel (Kavacık,İstanbul), Arcadia Hotel&Resort (Belek, Antalya), Limra Hotel&Resort (Kemer,Antalya), Atlantis Deluxe Hotel&Resort (Belek, Antalya), Lara Deluxe Hotel&Resort(Lara,Antalya), Ambassadore Boutique Hotel(Ankara), Yalova Termal Butik Otel (Yalova), ISG Airport Hotel (İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı) olmak üzere, 6 bin yatak kapasiteli 8 adet  otele sahip.

Limak International Hotels&Resorts, Kıbrıs’ta  Babylon ve Mersin Tarsus’ta 18 delikli golf sahası olan 5 yıldızlı ve 4 yıldızlı olmak üzere yan yana 2 otelden oluşacak toplamda 3 otel projesinin inşaatına ise, devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.