Levni Hotels'ten yeni otel geliyor

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi.

10/01/2021 20:16
Levni Hotels'ten yeni otel geliyor

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, otelcilik sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın Karacabay, "Güvenli ve etkin bir aşılama uygulamasının 2021 ortalarına kadar tamamlanmasıyla hazirandan itibaren turizm faaliyetlerinin kısmen de olsa toparlanacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre Karacabay, 2021 otelcilik sektörüne ilişkin şöyle konuştu: "Aşının adının duyulması bile çok dinamik olan otelcilik sektörüne pozitif hareket sağladı. Amerika ve Avrupa'dan mail trafiği oluştu. Insanlar gelmek istediklerini, çok sıkıldıklarını, ne zaman geleceklerini ve rezervasyon yaptırmak istediklerini paylaşmaya başladılar.

Hazirandan itibaren turizm faaliyetlerinde toparlanma başlar

Güvenli ve etkin bir aşılama uygulamasının 2021 ortalarına kadar tamamlanmasıyla hazirandan itibaren turizm faaliyetlerinin kısmen de olsa toparlanacağını tahmin ediyoruz. Fakat 2019 rakamlarına tekrar dönmemizin her şey yolunda giderse 2022 yılından önce olmayacağını düşünüyorum.

Pandemi sırasında istihdam rakamları kısa çalışma ödeneğinin de devreye alınmasıyla ve işten çıkarmanın yasaklanmasıyla çok fazla negatif etkilenmedi. Salgin şartlarının hafiflemesiyle istihdamda da çok bariz rahatlamalar olacaktır.

Ayrıca pandemiden önce planlanan yatırımların da devreye girmesiyle 2021 istihdam rakamları negatiften pozitife geçecektir. İstanbul Cağaloğlu  Ankara  Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.