Letoonia'dan, Sosyal Medya'da Tatil Devrimi...

Turizm sektöründe bir ilk olan “Letoonia’dan Tatil Kap” uygulamasıyla Facebook kullanıcıları yüzde 10’dan yüzde 100’e varan oranlarla indirimlerden yararlanabilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Letoonia'dan, Sosyal Medya'da Tatil Devrimi...

Letoonia Resorts iç pazarda son dakikacılar için Facebook üzerinde yeni bir interaktif  indirim kampanyası başlattı. Uygulamayı kabul eden ve rezervasyon yaptıran ilk kişi yüzde 10’luk bir indirim kazanırken, uygulamaya davet ettiği ve rezervasyon yaptıran her arkadaşı için ekstra yüzde 5 indirim kazanacak. Facebook kullanıcıları böylece Letoonia Resorts’tan, 20 Haziran – 31 Ekim tarihleri arasında kullanabilecekleri yüzde 100’e kadar indirim kazanıp tatillerini bedavaya getirebilecek.

Erken rezervasyon indiriminden yararlanmayan, seçimlerin bitmesini bekleyen kitleyi hedefleyen kampanyanın yoğun bir talep görmesi bekleniyor. Facebook’da uygulama tabanlı ilk interaktif tatil kampanyası olan “Letoonia’dan Tatil Kap”, Letoonia Resorts’un sosyal medyaya verdiği önemi göstermesi ve sektördeki yenilikçi konumunu vurgulaması açısından önem teşkil ediyor.

Facebook kullanıcıları 6 Haziran'da başlayıp 19 Haziran'a kadar devam edecek "Letoonia'dan Tatil Kap" kampanyasından  http://apps.facebook.com/letoonia/ adresindeki uygulamayı kabul ederek yararlanabilecek.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.